Tegnap szeretkeztem a párommal. Kiszakadt a gumi, így belém ment minden. Mellé mindig használok kúpot (pharmatex), lehetek így terhes? Ja és a 20 napon voltam.
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 08:16
1/4 anonim válasza:
Szokott hatni a kúp, de ne vedd 100%. Meg kell várnod a következő menszid. Mindenképpen érdemes akkor majd ey tesztet csinálni ha nem jön meg.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom a kúp mennyire biztonságos ,de a helyedben én beszereznék olyan esemény utáni tablettát biztos ami biztos alapon.A dokid felírja.
3/4 anonim válasza:
Szia! Én 4 évig használtam csak a pharmatex kúpot, óvszer nélkül, és nem lettem terhes. Aztán most januárban már nem jött meg, pedig semmit sem csináltunk másképp. Tehát a kúp ennyi év után cserben hagyott. Ha nyugtalan vagy akkor valóban esemény utáni kellene. Nehéz kiszámolni az esélyeket. Nem sokat segítettem tudom, csak tapasztalatot írtam.
37 hetes.
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!Hát meglátjuk.Még szoptatok,ezért ezt használom,és majd szerettünk volna kis tesót is később:)Hát ha most összejött esetleg akkor várjuk szeretettel:)
2009. aug. 26. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!