Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz, hogy a norcolut kilöki...

Igaz, hogy a norcolut kilöki a babát a vérzéssel?

Figyelt kérdés
Valaki lejjebb ezt írta. Én is szedem, de most nem tudom mi van. Babát szeretnék, lehet, hogy már van is, de ezek szerint a gyógyszertől mindenféleképpen megjön és a vérzéssel elmegy a baba is?
2008. máj. 30. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
én is szedtem és azonnal abba kellet hagynom, amint kiderült hogy baba lehet, persze még akkor pont nem volt, de a doki úgy tiltotta le a norcolutot, hogy ha esetleg terhes lennék. Nem biztos hogy árt a babának, de jobb az óvatosság. Meg kell kérdezni a saját orvost. Ha jól tudom ez a gyógyszer előidézi a menstruációt és beállítja, utána javasolnak csak teherbeesést. Arra tudtam gondolni hogy talán már a beágyazódást is gátolhatja, de ugye amikor megjön a méhnyálkahártya ürül ki és hát azt hogy baba nélkül vagy babával nem tudom, mindenesetre orvost kérdezz, mert én csak abból tudok kiindulni amit nekem az én dokim mondott. MIután abbahagytam clostyt szedtem és baba is lett (11 hetes vagyok) és a closty is beállította a ciklusomat. Ezekután nem is értem minek kell norcolut. A closty sem szabad terhesség alatt szedni, de mivel mensi után kell így időben kiderül, ha nem kell már.
2008. máj. 30. 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Hú, most megijesztettél...Ma este kell utoljára beszednem, letelt a 2x10 nap. Most akkor ha 20-án volt peteérésem, mostanra nagyjából beágyazódott, akkor lehet hogy nem marad meg??? Vagy ennyi idő alatt nem befolyásolja?
2008. máj. 30. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
hát ha terhes lettél és nem maradna meg észre sem fogod venni, de mondom akár meg is maradhat, csak nekem a doki ez miatt nem engedte. Azéert remélem ha sikerült megmarad, ha pedig nem sikerült hívd fel a dokid és kérdezz rá hogy van-e okod erre gondolni, vagy csak én különös indókból kellett abba hagyjam, de nekem azt mondták ezért. Jujj, drukkolok..
2008. máj. 30. 15:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az aggódást. Hát, most magamnak is drukkolok :(
2008. máj. 30. 15:38
 5/5 AnneShirley ***** válasza:

Sziasztok!

Én is szedem a norcolutot, mensi előtt nagyjából 10 napig. Nekem azt mondta az orvos, hogy próbálkozzunk nyugodtan, hátha... :)

2010. dec. 2. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!