Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért lehet hogy menzis...

Miért lehet hogy menzis érzéseket érzek a 21. napon?

Figyelt kérdés
06 napon volt a peteérésem. és akkor is volt menzis érzés. de utánna elmult. most megint előjött. miért van?
2008. máj. 30. 09:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Hány naposak a ciklusaid? Lehet, h. meg fog jönni. Nekem is így szokott lenni, sajnos. De terhesség esetén is lehetnek mensis érzéseid, de azt mondják, ez csak akkor szokott jelentkezni, amikor meg kéne jönnie.
2008. máj. 30. 09:29
 2/3 A kérdező kommentje:
nekem 32 naposak a ciklusaim. még soha nemvolt hogy a 25-6 napon jött volna meg. clostit szedtem és a doki nézett onnan tudom hogy a 16 napon volt a peteérésem
2008. máj. 30. 09:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék! :) A pé-s fájdalmak után egy héttel már a mensis tünetek jönnek(hasszúrkálás,cicifájdalom). Van olyan hónap amikor nincs ilyen, máskor meg fáj minden.
2008. máj. 30. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!