Most akkor meg fog jönni ilyen hamar?
Figyelt kérdés
Itt a görbém.
November 18. án jött meg a rendes ciklusomhoz képest. Utánna, rá kb. 2 hétre megint mensziztem, ami eddig még sosem volt, igy dec 3. ától újabb ciklus kezdődött.
Ovu tesztem szerint, 22. napon volt ovum, nagyon is megéreztem, mint még sosem.Együtt is voltunk, de tegnap óta elkezdtem barnázni.
Most akkor, mikor lesz menszim, nem az ovutól kéne 14 napot számolni kb.??? Ilyen hamar jelentkezne?
Kérem aki tud válaszoljon. Köszönöm !!
2012. dec. 30. 19:43
1/9 anonim válasza:
Lehet hogy a beágyazodást vérzés is.
2/9 A kérdező kommentje:
Annak nagyon örülnék...már nagyon várjuk !!
2012. dec. 30. 19:53
3/9 anonim válasza:
Elég magas az alaphőd, néztek TSHt? Pco-ra kivizsgáltak? Nekem is 15 naponta jött meg, erős Pcos vagyok sajnos...
4/9 A kérdező kommentje:
Néztek, 3 fölötti volt ha jól emlékszem,a doki azt mondta minden rendben..szerinted menjek másikhoz??
cisztáim nincsenek, nemrég néztek uh.-on
2012. dec. 30. 21:27
5/9 anonim válasza:
Sajna a 3 feletti nem jó, a TSh-nak 1-2 között kell lennie. Szerintem menj másik orvoshoz, ezért van rendszertelen ciklusod
6/9 anonim válasza:
Azt még elfelejtettem írni, hogy így is lehetsz terhes, viszont ha nem kezelik, nagyobb a vetélés kockázata. Szóval másik orvos. Terhelt cukrot és inzulint is nézetnék
7/9 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz. magas tsh-val még a baba egészségét is kockáztatod. 2 alatt kellene lennie, a dokim szerint 1 körül. endokrin-nőgyógyászhoz kellett volna menned, a nem terhesekkel foglalkozó endokrinológus rámondja, hogy ez jó, ez saját magadnak jó érték, de a babához nagyon nagy. nekem is azt mondta a dokim, hogy amíg gyerekeket tervezünk, addig szedjek minimális adag letroxot, és ha már nem akarunk több babát, akár el is hagyhatom a gyógyszert, de addig szednem kell, a baba egészséges fejlődése szempontjából. cukrot én is nézetnék, sőt, elmennék 3. és 21. napi vérvételre is. sok mindenre választ ad, pl a kései ovura vagy a 2 hetes ciklusra is.
8/9 anonim válasza:
ja és még: amúgy igen, ovutól számítva 14 nap a mensi. nekem pl sokáig a 7. nap volt ovum, és 21 napra jött meg.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, mindenkinek aki babát szeretne, teljesüljön a kivánsága 2013.-ban!!!
BUÉK...
2012. dec. 31. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!