Fél éve várjuk a babát! Szerintetek kezdjek aggódni? Nekem van ráadásul egy méhűri polipom, amit egyelőre nem bánt a doki, férjemnek hererák miatt 10 éve kivették a bal heréjét. Félek. Van valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 14:30
11/13 A kérdező kommentje:
Szia! Jaaj, de jó, hogy találtam "sorstársat":). Ti mióta próbálkoztok? Neked is méhűrben van, vagy méhszájon? Ez nehezítette a teherbeesésedet? Milyen műtéted lesz, mesélsz róla? Hú, ne haragudj a sok kérdésért!Ha nem akarod kiírni ide, megadom az email címem! Köszi. Remélem, nem veszed tolakodásnak...
2013. jan. 4. 16:53
12/13 anonim válasza:
Szia.
Én 19 éves vagyok...
Már hónapok óta alhasi fájdalmaim vannak amivel orvoshoz fordultam. Debrecenben a klinirára mentem. Ott csak icipici cystákat találtak amivel nem foglalkoztak és inkább azt mondták h vakbelem van. Kiderűlt h nincs...
Hétfőn elmentem magán dokihoz és rögtön megállapitotta hogy mi a gond.
Több cystám van és polipom. Menszesz után vissza kell menjek 1-2hét mulva és ha még mindig ott lesz akkor hysteroscopiával altatásban kiveszi. Nem tudom milyem!!! Ha valakinek tapasztalata van irja már meg. (én még nem szeretnék babát) De nektek sok sikert!;)
13/13 anonim válasza:
Szia.Nekünk azoospermia van 30 éve here rák majd sugarazás volt és ezért:(
nektek van spermium?Azt mondta a doki nem lehet közös babánk:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!