Terheség lehet e ha megvolt a mestruácio?
Figyelt kérdés
Normálisan megvolt a mestruáciom,26napra jött meg...de furán érzem magam.Nagyon fájt a mellem a polot aligbirtam elviselni és émelygek,kavarog a gyomrom.Meg az a fura hogy egy fajta öblitött használok és most nembirom a szagát,büdösnek érzem..Pedig ezt nagyon szerettem..ha megnyomom a mellbimbom akkor még mindig fáj.20án jött meg 22-volt normálisan meg,24én elmult.Szerintettek lehet ez terheség?Kösszönöm ellöre is a vállaszokat...2009. aug. 25. 15:39
11/11 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom hogy mi lehet de tuti van velem valami...receptnékü lehet e venni amit irtál?? Ha most nemvagyok terhes akkor veszek és kiprobálom.Én már teákat probáltam meg mindig számoltam,meg mindig ugy csinálom hogy ha végeztünk nem mozgok direkt egy darabig...gratula hogy neked sikerült,meg akinek sükerült...
2009. aug. 25. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!