Terheség lehet e ha megvolt a mestruácio?
Figyelt kérdés
Normálisan megvolt a mestruáciom,26napra jött meg...de furán érzem magam.Nagyon fájt a mellem a polot aligbirtam elviselni és émelygek,kavarog a gyomrom.Meg az a fura hogy egy fajta öblitött használok és most nembirom a szagát,büdösnek érzem..Pedig ezt nagyon szerettem..ha megnyomom a mellbimbom akkor még mindig fáj.20án jött meg 22-volt normálisan meg,24én elmult.Szerintettek lehet ez terheség?Kösszönöm ellöre is a vállaszokat...2009. aug. 25. 15:39
1/11 anonim válasza:
Terhesség gyanúja esetén terhestesztet javasolok.
2/11 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem főleg ha rendesen megvolt. Nekem volt már, hogy csak alig volt mensim, elég volt egy tisztasági, mégsem voltam terhes, pedig amig eljutottam az orvosig már hányingerem is volt, hánytam, émelyegtem, fáradtdtnak éreztem magam, minden tünetem megvolt, de csak beképzeltem magamnak. Ezen kívül volt olyan hogy a hőmérsékletem is csak a mensi után ment le 37 fokról és a mellem minden mensi után is fáj még pár napig.
3/11 anonim válasza:
igen! van olyan, hogy 2 szer is megjön mármint pl szeptemberben is meg oktoberben is pedig már elötte teherbe estél. bár ez ritka. de lehetsz sztem igyis terhes
4/11 anonim válasza:
elvileg lehetséges.
teszt és nőgyógyász
5/11 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a vállaszokat...ma mondták nekem ezt hogy lehetek az mert neki is igyvolt amig megnem mozdult addig megjött neki.Ezt az émelygést nemértem mitöl van..most is rajtam van..meg höhullámok vannak rajtam...
2009. aug. 25. 15:55
6/11 anonim válasza:
Én is hasonlóképpen voltam 23.-án megjött kevés volt 24 is 25 ma meg pár csepp. Nem értem!
7/11 anonim válasza:
Szia!
Természetesen nem törvényszerű, hogy elmaradjon teherbeesésnél a menstruáció! Tudtommal elég sok nőnél van úgy hogy akár végig a kilenc hónapban megvan, de legalább az első 3 hónapban! Én is a tesztet javaslom, de utánna (ha negatív akkor is) elmennék dokihoz!
Minden jót
8/11 A kérdező kommentje:
Kösszi a vállaszt,megnézem veszek tesztett,nagyon szeretnénk a babát.Igazmár több mint 1és fél éve...
2009. aug. 25. 16:21
9/11 anonim válasza:
Nekem teljesen felborult a mensim mikor a babaval probalkoztunk, de nem volt semmi jele nalam az elso 5 hetben. Viszont volt, h nagyon szerettunk volna babat es nem voltam terhes es a buszon ugy kavargott a gyomrom, h lekellett szallnom tobbszor is. Mindent probaltam: homerozes, ovu teszt es nekem elsore osszejott a PG/53-al. Ajanlom!
10/11 anonim válasza:
én ugy voltam hogy rendesen megjött 2 honapban is ,neg lett egyszer a tesztem, és a doki már csak uh-n látta hgy 12 hetes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!