Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap reggel 25-ös érzékenysé...

Holnap reggel 25-ös érzékenységű teszt kimutatná már a babát?

Figyelt kérdés

[link]

Tünetek: egész napos émelygés, derékfájás, cicim kétszer nagyobb

2012. dec. 28. 20:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Rizikós, attól függ milyen a teszt. Nekem a Medilap mutatta a 12-ik napon elég láthatóan. A görbéd nagyon biztató!!!
2012. dec. 28. 20:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem 26-án kellett volna megjönnie! Ma én is rosszul voltam reggel. Ugyanúgy vannak fájdalmaim mint menstruációkor. Én is pomt ezt a kérdést tettem fel. Nekem azt írták, hogy tesztelhetek nyugodtan. Neked mióta késik?
2012. dec. 28. 20:50
 3/9 A kérdező kommentje:
dec 31, jan1 re nem várom, x-epil teszt, de nem bírom ki addig, mert érzem hogy bent van pocakomban.
2012. dec. 28. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is x-epil 25-ös tesztem van itthon!! Holnap reggel megcsináljuk?? :D
2012. dec. 28. 20:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha párom nem tünteti el én simán megcsinálom holnap reggel :):)
2012. dec. 28. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Drukkolok nektek :-) en majd vasarnap csinalom ... a parom maar beszel a pocakhoz, meg tudnam enni :-)remelem mindenkinek ossze jon .HATALMAS DRUKK !!!
2012. dec. 28. 22:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Én ma reggel csináltam sajnos negatív lett!!! nem tudom, hogy most mi van.. menstruációm még sehol.....
2012. dec. 29. 19:41
 8/9 A kérdező kommentje:

Én nem csináltam meg mert leesett a hőm, de még nem jött meg icipici halvány rózsaszínes valamim volt

[link]

2012. dec. 29. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Azért ha csinálsz írd meg, hogy mi lett!! Szorítok!!!!
2012. dec. 29. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!