Sport, mozgás hiánya hátráltatja a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Sajnos sokat dolgozom, így nem igazán tudok időt szakítani a rendszeres mozgásra...egyébként nagyon egészségesen élünk a férjemmel, rengeteg zöldséget-gyümölcsöt eszünk, nem dohányoztunk soha, keveset kávézunk és nem iszunk alkoholt és folsavat is szedek már egy ideje....a SPORT befolyásolja a teherbeesést??Véleményeket kérnék!2012. dec. 28. 20:18
1/2 anonim válasza:
Egy tunya dög vagyok. Nekem is sok volt a meló, ülő munka, így egész nap csak ültem és ültem...
Mellette én is próbáltam egészségesen élni, én sem dohányoztam soha, nem is iszok alkoholt, de a mozgás...hát azzal el vagyok maradva sajnos. :(
Lányunk amúgy első hónapban megfogant. A sport önmagában még nem ad termékenységet is, úgyhogy annak azért jóval több összetevője van, ha a baba nem akar jönni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Gratulálok neked! Még csak jövő hónapban kezdenénk próbálkozni, lehet a tél is teszi - de a munkahelyen számítógép előtt ülök egész nap, aztán haza rohanás a tömegközlekedési eszközökön, bevásárlás - és már este - aztán az egész előről....egyébként tavasszal nyáron nagyon szeretek sétálni, de félek az is kevés, nem aktív mozgásforma. Rendes a súlyom egyébként, sőt inkább vékonynak mondanak nem eszek sokat....
2012. dec. 28. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!