Szerintetek a jóga megkönnyítheti a teherbeesést?
Figyelt kérdés
Persze, tudom, hogy mi kell a teherbeeséshez, de én igazából arra lennék kíváncsi, hogy mivel a jóga testi-szellemi feltöltődést nyújt, hozzájárulhat a könnyebb teherbeeséshez?És terhesség alatt is lehet folytatni?Ki csinálta előtte - alatta?Véleményeket várnék!2012. nov. 29. 12:55
1/3 anonim válasza:
Egy biztos, nálam nem segített a szülésnél sem, pedig jártam becsületesen terhesen jógázni. Még szülés előtt 2 nappal is ott voltam... Mikor jöttek a fájások mindent elfelejtettem amit ott tanultam, semmi hasznát nem vettem, csak szenvedtem és üvöltöttem a fájdalomtól 12 órán át. De persze ez én vagyok, lehet valakinek bejön. Ha még egyszer terhes leszek, se jógára, se terhes vízitornára, se semmmire nem fogok járni, mert csak a pénzem lett oda értelme meg nem volt.
2/3 anonim válasza:
Szerintem minden, ami segíti csökkenteni a hétköznapok stressz szintjét,csak jót tehet. Sajnálom, hogy van, aki csodát várt tőle, és nem kapta meg. Ez tökéletes kikapcsolódás, és fitten is tart. Szerintem, ha szereted, csináld nyugodtan!
3/3 anonim válasza:
Csodát nem vártam tőle, de annyit minimum amit belefektettem, időt és energiát, próbáljátok majd ki kerek 40 hetesen a kutyapisilő pózt :-). Persze a tanáron is múlik, nem volt egy profi oktató....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!