25-ös terhességi teszt hányadik napnál mutatja ki az eredményt a reggeli vizeletnél? Nekem már 3napja késik.
Na, teszteltél?
A férfiakra én ilyen ügyben sosem hallgatok, még hogy két hetet várni!? (próbálnának meg ők két hetet várni bármire is:)
Kedves kérdező!
Elmesélem nálam hogyan volt. Egy szombati napon kellett vna megjönnie és azon a héten hétfőn halvány pozitívat teszteltem :-) Vagyis 5 nappal korábban kimutatta a 25-ös érzékenységű. Alig akartam elhinni, ezért azon a héten minden nap teszteltem. Persze + lett az összes :-) Pár nap után a 25-ös elég jól kivehető volt, míg a legérzékenyebb volt a leghalványabb. Sztem azért mindenképpen tesztelj még ha eddig nem jött meg, mert lehet h később fogant, nem félidőben. Amúgy mi újság Veled?
7+4 hkm
Majd írd meg mi lett :-)
Hány napja késik? Szúrkolok!
Sztem már tesztelhetnél újra, ennyi nap késésnél már ki kellene mutatnia a tesztnek. Mire vársz? Én nem tudnék ennyit várni. Sztem tesztelj! Amúgy hány naposak a ciklusaid? Mindig pontos?
Majd írd meg az eredményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!