Az első ovu teszt tegnapi az alsó teszt ma reggeli. Várjam ki a pénteket vagy már holnap legyük együtt?
Figyelt kérdés
Tegnap 11. napon egy 19mmes tüsző volt a petefészkemben (closti által). Doki azt mondta, hogy 3 nap múlva legyünk együtt, azaz pénteken. Mára egy ilyen pozitív ovulációs tesztet produkáltam.
Tegnap olyan görcsölős, flszítő érésem volt egész nap, mára má semmi ilyet nem érzek....
2012. okt. 31. 07:33
1/3 anonim válasza:
az ovulációs tesztet mindig DÉLUTÁN kell meg csinálni. rá is van írva
2/3 anonim válasza:
Én a helyedben holnap meg holnap után is próbálkoznék!
3/3 A kérdező kommentje:
Most voltam wc-n és egy nagyon kevés rózsaszínes folyásos valami volt a papíron...AKkor megrepedhetett a tüsző vagy még nem??? Mivel a doki 3 nap múlvára tippelte.
2012. okt. 31. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!