Gizike88 kérdése:
Hogy lehet minnél hamarabb teherbe esni? Tri-regol fogamzás gátló abba hagyása után? én márt 2 hónapja abba hagytam és nagyon várom hogy az legyek.
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 19:07
1/9 anonim válasza:
Èn si ezt szedtem és másfél évet vártunk rá. 40 napos periodusaim voltak. A két gyerek között nem szedtem semmit akkor 3 hónapot probálkoztunk csak.
2/9 A kérdező kommentje:
nekem 28 naposak.de kb mennyit kell várnom?te neked mennyi időre sikerült ez a fogamzás gátló után teherbe esned?a tri-regol után?
2012. dec. 28. 19:33
3/9 anonim válasza:
Változó, h mennyit kell várni. Az átlag 6 hónap. Ha egy évig nem jön össze, akkor érdemes kivizsgáltatnod magad és a párodat is.
4/9 anonim válasza:
ÉN a Gynevac-tól lettem pikk-pakk terhes.
5/9 A kérdező kommentje:
márt van a férjemtöl egy fiam.de életemben elöször szedtem fogamzás gátlot.soha nem szedtem.azért kérdezem mielött fére értés volna
2012. dec. 28. 21:39
6/9 A kérdező kommentje:
De ennek a szurinak mennyi az ára?GYNEVAC-KÚRA)senki sem tudja?mennyi idő után eshetek teherbe?
2012. dec. 28. 21:53
7/9 anonim válasza:
én is ezt szedtem 10 évig,abbahagytam novemberben.márciusban már babát vártam.
8/9 anonim válasza:
A Gynevacnak (az 5db-osnak) 9-10 ezer ft körül van az ára. Én tavaly tavasz/nyár körül használtam( nem emlékszem pontosan), és nov.re terhes is lettem. A szurit 10 naponta kellett használnom.
Egy próbát megér, nem vészes sztem az ára. :)
Sok sikert!
9/9 anonim válasza:
Ne haragudjatok a cseppet sem ideillő válaszért, de engem elkeserít, hogy akik tényleg babát akarnak, azoknak nem, vagy csak hosszú idő után sikerül, de ahol meg nem akarnak, oda meg rögtön elsőre, még akár véletlenül is megérkezik a terhesség. Aztán meg lesz belőle az abortusz.
Ezek után már csak azt nem értem, hol igazságos ez...
Még egyszer bocsi, csak egy észrevétel volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!