Előfordulhat két szülés után is PCO?
Hűha... amelyik orvos így kezd, hogy csak lombik...
Sajnos az eredményekhez nem tudok reagálni, az tény, hogy PCO gyanú szerepel benne. Én váltanék dokit, és utánajárnék, hogy mi is van valójában!
1. vagyok megint.
A 2 szülés sajnos nem kizáró ok, láttam már ilyet ezen az oldalon, hogy amikor a 2. babára hajtottak, és nem jött össze, akkor derült ki!
Valószínűleg van peteérésed, ha rendszeresek a ciklusaid (bár ez sem 100%), de ha PCO-d van,akkor nem érnek minőségi peték, vagyis nem jön a baba...
Fel a fejjel!
Szia!
A diagnózis elejéhez sajnos én sem tudok hozzászólni, de a pcos-t illetően én is úgy gondolom, hogy ez gyakorlatilag bármikor kialakulhat. Az, hogy valakinek pcos-ja, nem jelenti automatikusan, hogy nem rendszeres a ciklusa vagy nincs peteérése. Van, aki teljesen spontán teherbe tud esni. Attól függ milyen fokú a petefészkek működési rendellenessége illetve a hormonszintek hogy állnak. Nekem azt mondta a dokim, hogy ritkán lát olyan rossz hormon értékeket, mint az enyémek voltak és mégis sikerült teherbe esnem egyszerű stimulálással. Nem tudom mennyire vagy megelégedve a dokiddal, de igaza van az első hozzászólónak, hogy én biztos továbbállnék, ha valaki a pcos gyanújára rögtön úgy reagál, hogy lombik. Először talán nézzenek hormonokat is, mert a policisztás petefészek nem = a pcos-val. Ráadásul, ha jól gondolom, még nem voltak meg ezek a hormonvizsgálatok. Mindenképp járj utána és esetleg egy átjárhatósági sem ártana.
Még annyit találtam, hogy a malingitás = rosszindulatú daganat, tehát azt ki lehet zárni, ami jobb a jónál.
Sok sikert és kitartást.
Szia!
Gratulálok a baba-aknak!!
Boldog babavárást kívánok Neked!!
TE.
1. vagyok.
Nagyon gratulálok, és sok-sok boldogságot!!
Utrogestan-t írass fel, biztos, ami biztos!!
36 hetes kismama
Gratulálok! Nekem is azt mondta egy orvos,hogy 50%,hogy nem lesz babám,mert mindkét petefészkemben ciszták vannak.2 doboz Closty után babás lettem.Másik dokinál császárral szültem,és kiderült,hogy nincsenek is cisztáim.No comment...........
Örülök Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!