Vélemények a képről?
Figyelt kérdés
Előzmények:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
És végre sikerült feltennem a képet:
2012. dec. 28. 11:00
11/15 kabymaci válasza:
Gratula :)) Én tegnap teszteltem pozitivat nekem ilyen lett [link]
Este csináltam a tesztet úgy voltam vele hogy ha akkor 2 csíkos tuti baba van a dologban:) Sok Boldogságot nektek :))
12/15 anonim válasza:
Az enyém is ilyen volt. 2-3 nap mulva teljesen eros lesz. Gratulálok.
En sem hittem el, amikor teherbe estem, addig teszteltem még volt otthon tesztem. Ha rajtam mult volna, vettem volna még egy párat, de a férjem nem engedte.
2 éves kislány anyukája
13/15 Angica0901 válasza:
Egyértelmű!!! :) Nagyon boldogságos babavárós hónapokat kivánok! Ha szeretnél 2. tesztet, várj vele két napot az elsőtől számitva. A hcg szint kétnaponta megduplázódik. Én is csináltam vagy 4-5 tesztet :).
14/15 anonim válasza:
Gratula! Ez az első kép a babádról! :)
15/15 A kérdező kommentje:
Minden válaszolónak köszönöm szépen, annyira aranyosak vagytok, mosolyogva olvasom a válaszaitokat..... :)
Mindenkinek kívánom hogy átélje ezt a boldogságot!!!!! :)
2012. dec. 28. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!