3 hónapja nem jön össze! Mit tudtok ajánlani ami segíti a teherbeesést?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 20:04
1/6 anonim válasza:
Húúú! Az még nem sok, ne aggódj! Nekünk 2 éve sikertelen a babaproject!
2/6 anonim válasza:
Mi november óta várjuk, de semmi! Kitartás!
3/6 anonim válasza:
Szia.Nekünk az ovuteszt vált be,és a pozitív napokon kapd el apát:D,aztán a popsi alá kispárna és pihi kb.fél órát.E vitamint is szedtünk mind a ketten(500mg)naponta,nekünk így 2hónap alatt összejött a manó,aki már lassan 1éves:DSok sikert és ne csüggedj,minden hónap egy új esély:D
Üdv.11.5hós kis legény anyuja
4/6 anonim válasza:
Mi egy évig próbálkoztunk, nem jött össze a baba. Elmentem a nőgyógyászomhoz, megvizsgált, rendben volt minden. Két menszi közötti félidőben el kellett mennem hozzá ultrahangra, ott megnézte, hogy van vagy nincs peteérésem. Volt, hatalmas:)) Aznap összejött a baba este. Most pedig 6-án lesz egy éves a pici lányom. Menj el dokihoz, megvizsgál, ha nincs peteérésed, azt gyógyszerrel lehet kezelni. De a fő dolog amit az én dokim mondott, csak lazán, ne stresszelj!
5/6 anonim válasza:
3 hónap....
Én 4 évet vártam.
Türelem, sex, kb ennyi. 1 év után lehet gondolkodni, vizsgálódni.
jó sexelést:)
6/6 anonim válasza:
Egy üveg vörösbort, és finom vacsorát. Ez segíti a kettőtök közötti harmónia erősítését.
Ha mindenképpen szedni akarsz valamit, itt többen a cickafark teát emlegetik, és az sem baj, ha elkezded szedni a terhesvitaminokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!