Létezik olyan, hogy valaki 2-3 hónapos terhes és egész eddig semmi jele nem volt?
Figyelt kérdés
2 hónapja szakítottunk a barátommal, előtte együtt is voltunk 1-2x még, de én fogamzásgátlót szedtem. Az utolsó alkalmával húzott óvszert is és el sem ment, de előtte többször volt, hogy csak fogamzásgátlóval védekeztünk. Azóta abbahagytam a fogamzásgátlót, múlt hónapban meg is jött rendesen, pedig már előtte sem szedtem, de most már másfél hete késik. Nem tudom mit tehetnék, lehetséges-e egyáltalán h 2 hónapja terhes legyek és még meg is jöjjön közben? Hallottam már hasonlóról, hogy menstruált vki az első 1-2 hónapban. :S2009. aug. 24. 17:51
1/9 anonim válasza:
nem hiszem, hogy terhes vagy.
fogamzásgátló elhagyása miatt lehet ez.
nekem is így volt. mostanra múlt el a hatása.
előtte rendben volt a ciklusod, mielőtt elkezdted szedni?
2/9 anonim válasza:
Szerintem biztos nem vagy terhes. A fogamzásgátló abbahagyása után lehetséges, hogy még nem állt be a ciklusod. Én áprilisban hagytam abba a gyogyit nekem azóta rendesen meg is jött (30 napra), de például ebben a hónapban 28 napra jött meg. De ha téged megnyugtat, akkor csinálj egy tesztet.
3/9 anonim válasza:
A lehető legegyszerűbb és leggyorsabb választ egy terhesteszt tudja nyújtani neked. Ha már 2 hónapja terhes vagy, akkor hamarabb jelenik meg a második csík, mint az első, és másfél hét késésnél is ki kell már, hogy mutassa, ha van baba.
4/9 anonim válasza:
bocsi de Te vagy a Lilly tesztelős???:D
5/9 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok, nem teszteltem még. És köszönöm a segítséget, ha van valakinek még vmi tapasztalata a témában, szívesen várom. :)
2009. aug. 24. 18:09
6/9 anonim válasza:
Hát tudod, hogy semmire nem vállalnak 100% garanciát. Úgyhogy akár lehetsz is. De elég kicsi a valószínűsége. Egy teszt leegyszerűsíti a kérdést, nem fogsz tovább parázni. :)
7/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy terhes vagy. Amikor én egyszer abbahagytam a gyógyszert, 3 hónapig nem jött meg. Csinálj egy tesztet, attól megnyugszol.
8/9 anonim válasza:
Ezt a fogamzásgátló abbahagyása okozza. Itt a gyakori kérdéseken a keresőbe írd be a fog. gátló abbahagyását és nagyon sok találat lesz, amiben hasonló problémákat említenek!
9/9 anonim válasza:
szerintem is a fogamazásgátlo hatása. én áprilisban hagytam abba utána volt menzeszem az elso hónapban, de a kovetkezo késett és csak injekcio hatására jott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!