Elég fura a kérdésem. Kb 5-6 hetes terhes vagyok. Válaszolnátok? Volt más is így és megmaradt a baba? Nagyon aggódom
Figyelt kérdés
péntek óta nagyon-nagyon kevés barna folyásom van.napi egyszer kétszer tapasztalom a tisztasági betéten.voltam szombaton az ügyeleten.megvizsgált mindent rendben talált.utrogestont 6 napja.csütörtökön megyek ultrahangra.2012. dec. 25. 19:13
11/12 anonim válasza:
5. vagyok! Igen, volt, hogy úgy fájt, mintha meg akarna jönni. Még most is van néha olyan, hogy hasonló érzés fog el, mint amikor meg akar jönni, de azért érezhetően már más. Az esedékes menses napján pl. úgy megfájdult a hasam, (ami nem volt jellemző) hogy este felébredtem rá, és két szem advilt rögtön be is kaptam. Mégis babás vagyok. Barnás nyákom nem volt akkor, csak pár napja kis rózsaszínes, de azóta semmi, és ma az újra teszteltem eddig is tökéletesen előjöttek a csíkok, ma, ha lehet, még erősebbek.
HOgy vagy Kérdezőnk?
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm kérdésed jól vagyok.ma voltam ultrahangom szépen fejlődik.2013 aug.közepére lettem kiírva.addig még van idő :)felemelte az utrogestant 2*1 -ről 3*1 -re biztos ami biztos alapon.
És te hogy vagy?
2012. dec. 27. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!