Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Kétségeim...

Terhes vagyok? Kétségeim vannak! 19/L (A többi lent! )

Figyelt kérdés
November 28.án volt menzeszem 1. napja. az én menzeszem 3-4 napos szokott lenni na mindegy ki számoltam és az ovulációm december 12-ére esett.Na a párommal december 11-én és december 12-én is úgy szeretkeztünk hogy mindkét nap belém jött. A mai nap hogy egy hete szeretkeztünk de már fáj a mellem feszül,a mellbimbóim "állnak" nagyon durva,és a barátnőm aki nemrégiben szült azt állítja biztos hogy terhes vagyok. Sokat eszek pedig ennyit nem ettem. Menzesz előtti tünetek nem lehetnek mert azok menzesz előtt 1-2nappal szoktak lenni és nem 1-2 héttel előtte. Mellem ennyire még sosem fájt,és feszült. Holnap veszek tesztet de nemhiszem hogy kimutatná viszont szeretném tudni hogy van Baba vagy nincs baba.!!! a mellem 3 napja fáj kb..és sokat is alszok! KÖSZÖNÖM !!!

2012. dec. 20. 22:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szia! Lehetséges.

Tervezett baba?

2012. dec. 20. 22:49
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti hogy terhes vagy!
2012. dec. 20. 22:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen tervezett :) csak már nem tudom mit kezdjek magammal. Nagyon fáj a mellem és holnap veszünk tesztet de attól félek hogy ha van is baba az még nem mutatná ki hogy tényleg van. Pedig ilyenkor már beágyazódik... Szerinted ?
2012. dec. 20. 22:51
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Ezeket a tüneteket ha nagyon szeretnéd be is beszélheted magadnak. Ne stresszel rá, fiatal vagy semmiről nem maradsz le ha egy pár hónappal később érkezik a baba.
2012. dec. 20. 23:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mensiig várj:)
2012. dec. 20. 23:09
 6/13 A kérdező kommentje:
hát nemtudtam bebeszélni magamnak a mellfájást mert őszintén tisztába voltam vele hogy ezek csak később jöhetnek.ezért se tudom.várnék mensiig de anyósom is kíváncsi és mondta ha beágyazódik akkor más kimutathatja.lehet veszek 2 tesztet,egyet holnapután megcsinálok amikor már 11napja lesz a következőt meg 1héttel később.úgy jó?
2012. dec. 20. 23:13
 7/13 anonim ***** válasza:

Minnél késöbb csinálsz tesztet a beágyazódástól számítva, annál biztosabban kijelzi a teszt. De egy vérvételt kérhetnél, nézesd meg a HCG szintet, akkor tutira megtudod.

Nekem pl. mensi után 3 nappal olyan halvány pozim lett, hogy alig lehetett meglátni, pedig a fiam mensi után 2 nappal fogant.

2012. dec. 20. 23:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Persze vérvételt, milyen orvos csinál ilyen indokkal vérvételt. Azért túlzásba sem kell esni, sajnos a világ nem úgy működik, hogy egyszerre minden összejön, de ha igen akkor is egy kis türelem. Mi lesz veled 9 hónapig ha pár hetet sem tudsz várni.
2012. dec. 20. 23:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Mért ne csinálnának vérvételt???????
2012. dec. 20. 23:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanezek voltak a tüneteim a terhesség legelején. Várd meg a kimaradt mensit a pontosabb eredmény érdekében. :) 12 hkm
2012. dec. 21. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!