Terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Nov.19én mensiztem 25én el is múlt. 29én és dec.1én voltunk együtt. Mára már 4napja késik,tesztet már csináltam amin a 2.csík nagyon halovány volt.Egyből dokihoz mentem aki azt mondta,ez még nem 100%,ne izguljak.Az uh-n sem látott semmit. Holnap megyek vissza kontrollra,de azért reggel csinálok még egy tesztet.

Lehet azért késik mert már annyira ráparázok?

Szerintetek? Aki hasonló cipőben volt már jó lenne egy-két megnyugtató szó.

2012. dec. 20. 16:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Jól értem, h nem szeretnél terhes lenni?
2012. dec. 20. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen lehetseges, hogy az vagy.. De ez mi nem tudhatjuk... Holnap ugy is kiderul ha mesz dokihoz...
2012. dec. 20. 16:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen nem szeretnék az lenni.
2012. dec. 20. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak azért kérdeztem, mert nem egyértelmű. Ha biztonságosan védekeztetek, akár 31 napból 30at is végig lehet szexelni teherbeesés nélkül. Ha vmi gikszer volt, vagy nem védekeztetek megfelelően, akkor sajnos lehetsz terhes, de az uh úgyis "megmondja".
2012. dec. 20. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
fel teszed a tesztekről a képet? amúgy én is így voltam,h elmentem dokihoz,csak felritkulást látott először,és rá egy hétre látott petezsákot,de mi szerettük is volna,most 2 éves!
2012. dec. 20. 17:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ha halványan ott volt a csík, akkor lehet, hogy terhes vagy. Dokinál még korán voltál, nem meglepő, hogy nem látott semmit, még lehet holnap sem fog. Védekeztetek valahogy?
2012. dec. 20. 18:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is korán mentél. A második csíkod időre jött ki? Nem időn túl? Milyen színű rózsaszín vagy egy kicsit szürkésebb?

Ha gond adódott a szeretkezések során előfordulhat, hogy terhes lehetsz.

Gondolkoztál azon, ha még is babás vagy akkor mit csinálsz?

2012. dec. 20. 18:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Tedd fel a teszteket.
2012. dec. 20. 20:10
 9/9 A kérdező kommentje:

Valamiért nem engedi feltenni őket.

A lényeg,hogy ma voltam ismét kontrollon hüvelyi uh-t csinált és még mindig nem tudott mondani semmit,de szerdán kaptam egy gyógyszert ami elvileg gátolja a megtapadást.Ezt szednem kell hétfőig és remélhetőleg meg kell jönnie jövő szerda körül,ha nem akkor 2án újjabb kontroll.

2012. dec. 21. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!