Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2hónapja nem szedek gyógyszert.együtt voltunk mikor nagy esély volt a teherbeesésre.4napja késik,de nem merek tesztet venni félek az eredménytől,túl sok minden rossz történt mostanába és nem tudom párom családja mit szólna.Ráadásul még meg is vagyok fázva,lázasan fekszem.
2012. dec. 17. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
A láz nagyon veszélyes,ha terhes vagy. Ha meg akarjátok tartani,akkor minél előbb menj dokihoz,h adjon vmit a lázra. Az sajnos vetélést okozhat.
2012. dec. 17. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
4 nap késés nem sok. Ha már 2 hete késik, akkor már gáz van.
2012. dec. 18. 04:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Várj legalább egy hetet.De tényleg a 2 hét lenne a legjobb mert akkor biztosra mutatja a teszt.Viszont a lázzal dokihoz kellene és szerintem mond neki h lehetséges a baba mert nem mind1 mit ír fel.
2012. dec. 18. 07:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Utánanéztem,és a Rubophen jó ilyenkor( a baba miatt).Ha az is vagyok, akkor már3 hetes.Még így is korai a teszt?
2012. dec. 18. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem korai a teszt, már rég kimutatná, ha terhes vagy. És tényleg nagyon ártalmas lehet a láz ilyen korai terhességben, úgyhogy jó lenne minél előbb kideríteni...
2012. dec. 19. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!