Nagyon ugrál? Miért? Görbe szerint mikorra ne várjam?
Figyelt kérdés
görbém: [link]
tagnapi kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2009. aug. 24. 12:54
1/7 anonim válasza:
Szerintem a 34. ciklusnapra ne várd.
2/7 anonim válasza:
sztem is. a 20. napon volt pé-d és onnan 14 napra..
3/7 A kérdező kommentje:
frissítve: [link]
3 napja barnázok, nem sokat, csak picikét. néhány cseppet. mi lehet ez? meg fog jönni?
átírtam a görbét, mert 6kor is mértem abban a két napban, első nap 36,8 volt, második nap 36,9, eddig az szerepelt benne, de így talán valósabb, mivel nem azok az ébredési hőim.
2009. aug. 27. 09:26
4/7 A kérdező kommentje:
jobb is így, hogy nem válaszoltatok, mert ebben a percben megjött :( nah most vagyok elkeseredve csak igazán. múlt hónapban ilyenkor is vidám tudtam maradni, de ez volt a 8. sikertelen hónap azt hiszem feladom. se hőmérő, se vitamin, se tea, se nyálka. sok sikert annak aki babára vár! nekem meg majd jön ha akar.
2009. aug. 27. 11:05
5/7 anonim válasza:
Figyelj, amíg nem vérzel teljesen addig semmi nem veszett el...de innen úgy tűnik, hogy lehet, hogy nem ez lesz a szerencsés hónap.
De reménykedjünk!
6/7 anonim válasza:
Egyidőben írtunk. Nagyon sajnálom...
7/7 anonim válasza:
Én 4 év sikertelenség után adtam fel!Rögtön a következő hónapban teherbe estem.Most van egy 3 éves fiam.Szóval ne add fel,csak ne foglalkozz vele,akkoriban még se hőmérő,se nyálkanézés,se semmi.Sőt még netem se volt.És jött szóval ne nézegesd magad,jön a baba,ha itt az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!