Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Épp csak derengő csíkocska a...

Épp csak derengő csíkocska a megfelelő helyen megfelelő vastagsággal 8. dpo-on? Szerintetek pozitív lesz? Van kedvetek tippelni?

Figyelt kérdés
Nem tudtam lefotózni mert annyira halvány. X-epil tesztről van szó, mellé tettem egy régebbi pozitívat ami még a kislányomé volt és összahasonlítva ahol lennie kéne nagyon nagyon halványan bizonyos szögből a fény felé fordítva én látok valami derengést. A férjem azt mondta oda lehet képzelni ha nagyon akarom...de ő inkább nem látja. Nagyon izgulok, megnéztem egy régebbi negatív tesztet, azon nem látom ezt a derengést. Megőrültem vagy itt a kistesó??
2012. dec. 24. 12:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is sok fenyfele odaforditott bekepzelt tesztem volt mar..Persze negativak voltak. De ilyen koran meg semmi sem biztos,majd egy 5 nap mulva tesztelj ujra,vagy ha tudsz 2 naponta..:) Szoritok!
2012. dec. 24. 12:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Mára erősebb lett a derengés, szerintem ebből kisteső lesz!!! Leközelebb holnapután tesztelek mert elfogytak itthon a tesztcsíkok. Remélem addigra határozott és egyértelmű pozitív lesz! Ja és ma már a férjem is látta :-))) Ma vagyok 9 dpo-on (vagy 8).
2012. dec. 25. 09:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma pozitívat teszteltem :-) Halvány, de jól látható! Én már 8 dpo-n is láttam és tudtam!! :-)) Ma vagyok 11 dpo környékén.
2012. dec. 27. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!