Karácsonyi fogantatás? Nem kérdés, csak egy kis lélekápolás.
Tavaly, hosszú próbálkozás után karácsonykor (szenteste) együtt voltam a férjemmel. (Spontán dolog volt)
A doki szerint a sikertelenség oka, hogy nem volt egyáltalán peteérésem...Gyakorlatilag lemondtunk a babáról, nem is foglalkoztunk már vele, csak élveztük egymás társaságát :-)
Aztán januárban kiderült, hogy egy babát hordok a szívem alatt.
Most a szobájában alszik a 3 hónapos kisfiam.
Ezzel a rövid kis történettel szeretnék azoknak reményt adni, akik már nagyon rég óta próbálkoznak, de nem érkezik a baba.
Ne adjátok fel, ha sokáig várat is magára, meg fog érkezni az a baba, aki titeket akar szülőknek!
Gratulálok,és picit irigykedve,de jó ilyen történeteket olvasni majdnem 2éves várakozással a hátunk mögött.
BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK!
Nálunk majdnem pont így volt.
Másfél évet próbálkoztunk, és elutaztunk anyósomékhoz 3 hétre karácsonykor. Mindig volt otthon valaki és egy kicsi ház így este a szobánkban sem akartam nagyon férjemmel együtt lenni. Aztán 29-én anyósom elment a szilveszteri partihoz bevásárolni, de tudtuk hogy gyors és kb 30 perc alatt megjárja. Mi csak kb 5 percesre estünk egymásnak aztán már öltözés stb... Januárban kirugtak leépítés miatt és arra gondoltam, hogy 1 hét múlva mensi akár terhes is lehetnék. (habár nem bíztam benne, mert csak egy picit voltunk együtt) ès tessék terhes voltam. Vissza vettek a munkahelyemre, és nekünk is szeptemberi bébi lett, a következö karácsonykor már ott nézelödött velünk. Azóta van egy kistesója is, és idén az elsö karácsony amit már várunk is. (2 éves)
De aranyos vagy.
Mi is két éve próbálkozunk, és pont ma van peteérésem. :) Reménykedem én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!