Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedte valaki a clostilebytet...

Agica27 kérdése:

Szedte valaki a clostilebytet 7 napig? Milyen tunetei voltak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A masodik naptol a 8dik ig kellett szednem. Most vagyok a 10napon. Faj a derekam, nagyon faradt vagyok, nyomas erzes a petefeszkemben. Olyan furi erzesek ezek. Sok fejfajas is, szinte folyamatosan faj. Hasonlo volt valakinek? Pesze a hohullam az adott.

2012. dec. 23. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Mikor kell uh-ra menned legközelebb- Clostyt nem szabadna ilyen sokáig szedni uh felügyelet nélkül.
2012. dec. 23. 19:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Megyek UHra. Mult honapban is voltam 2szer is. 28an megyek, az a ciklus 15napja. Csak nem tudom most mert van ennyi tunet. Masnak is volt?
2012. dec. 24. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én csak 5 napig szedtem (3.-7. napokon 2 tablettát).

Semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, kivéve a pozitív tesztet a ciklus végén ;o) :o)

Ciklus közepén jelentkezett enyhe fejfájás, de nem biztos, hogy az a Clostitól volt.

Nekem furi, hogy 7 napig kell szedned. Így összesen mennyit szedsz be?

2012. dec. 24. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Már elöbb is kellett volna menned, főleg, hogy ilyen nagy adagot kell szedned, mivel nagyon nagy a cisztádosdás és a túlstimuláció esélye is.
2012. dec. 24. 08:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Napi 2szer egyett kell szednem a masodik naptol a nyolcadikig. Keson van peteeresem ezert csak a 15. napon kell mennem mert 32-34 naposak a ciklusok.
2012. dec. 24. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!