Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akinek volt abortusza egy jó...

Akinek volt abortusza egy jó pár éve és utána gyógyszert szedett sokáig utána mikor jött össze a baba? Sokkal utána?

Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 08:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem több mint 4 éve volt abortuszom!Idén márciusban 3év útán hagytam abba a fogamzásgátlót,mert szeretnénk babát.De még sajnos semmi:(

2009. aug. 24. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:
17 éve volt AB-om, utána 15 évig szedtem a tablettát, aztán 2 évig kihagytam, utána rögtön összejött a baba:)
2009. aug. 24. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:
6 eve volt abortuszom,, utanna rogton elkdtem szedni a fogamzasgatlot. Tavaly ugy dontottunk johet a baba, abbahagytam a gyogyszert, vartunk harom honapot, hogy rendbejojjon a szervezetem es utanna egybol sikerult. Sajnos a 8-dik heten volt egy vetelesem. Utanna vartunk ismet 3 honapot es most 14 hetes kismama vagyok.
2009. aug. 24. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
11 éve volt abortuszom, végig fogamzásgátlót szedtem utána, a fogantatás előtt kb 6 hónappal hagytam abba és gumival védekeztünk, de amint azt abbahagytuk, rögtön összejött a baba.
2009. aug. 24. 10:42
 5/5 anonim válasza:
Nekem 8 éve volt abortuszom,utána végig tabit szedtem tavaly decemberig!még mindig nem sikerült teherbe esnem,minden hónapban reménykedek!
2009. aug. 24. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!