Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet birni a folyamatos...

Hogy lehet birni a folyamatos csalódást?

Figyelt kérdés
7 hónapja próbálkozunk első babánkkal,de most megint megjött. Nem tudom mit csináljunk,induljunk el kivizsgálásokra,vagy próbálkozzunk tovább? Megőrit ez a tehetetlenség. Minden egyes sikertelen hónap után összezuhanok,alig tudom összekaparni magam. Ha ennyi idő után nem jött össze,akkor valósziűleg valami nem lehet rendben. Bele sem merek gondolni,hogy hogy érezhetik magukat azok,akik már több éve küzdenek. Egy nő számára szerintem ettől rosszabb érzés nem létezik. Ha esetleg van itt valaki,aki hasonló cipőben jár,szivesen beszélgetnék vele.
2012. dec. 22. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! 8 évig próbálkoztunk:-( ráadásul kistesóval..az első rögtön sikerült, egészséges kislányunk lett. Kb 3 évet vártunk, mire újra nekivágtunk. 5 év sikertelenség után már könnyem sem volt, nem tudtam sírni sem, csak belül. Orvosnál is voltunk, mindketten egészségesek vagyunk, ráadásul van már egy gyermekünk örüljünk neki, ez volt mindég a válasz. Majd elmentünk egy másik dokihoz, ő az első uh-n megállapította, hogy hátrahajló a méhem, így és úgy próbálkozzunk, majd menjek vissza egy hónap múlva. Pozitív teszttel a kezemben, vigyorogva mentünk vissza, akkor már újra volt könnyem, amikor megláttam a "pöttyöt" a monitoron, és hallottam az ütemes gyors szívdobogását a babának! Ennyire "egyszerű" volt, hogy nem jött össze, mégis éveket vártunk rá.. azóta már itt ugrándozik a kisfiunk is, eleven, egészséges:-) tudom, milyen rossz érzés mindég csalódni :-( kívánom nektek, hogy minél hamarabb sikerüljön, és legyetek boldog szülők egészséges kis manókkal! :-) Kellemes Karácsonyt! Ne add fel még ha olyan nehéz is!!!!!!!!!!!!!!
2012. dec. 22. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:

azért 7 hónap nem olyan sok,ne keseredj el! próbáld meg kicsit kevésbé görcsösen venni a dolgot, lehet pont az a baj, hogy nagyon akarod és rágörcsölsz. Szeressétek egymást a pároddal, legyetek együtt, amikor nektek jól esik, élvezzétek az együtléteket - ne azon agyalj, hogy baba legyen. szerintem orvossal is ráértek még, várjatok pár hónapot.

szoritok nektek! kitartás!

2012. dec. 22. 11:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Átérzem, nekünk 5 év után született egy gyönyörű, egészséges kisfiú. Minden menzeszkor kiborultam, anyósom meg azt kérdezgette, hogy tudjuk-e egyátalán, hogy készül a gyerek. Egyébként, ha 1 év után nem jön össze a baba, akkor érdemes szakemberhez fordulni, lehet, hogy "csak" hormonprobléma, rendbe kapják, aztán össze is jön a kicsi. Engem több évig "félre" kezeltek, mire rájött egy másik nőgyógyász, hogy mi a baj. Megműtöttek és most itt szuszog egy 5 hónapos.
2012. dec. 22. 12:50
 4/9 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy fél év után már érdemes legalább elindulni a kivizsgálásokon. Én biztos, hogy nem várom meg az 1 évet, amit mondanak. Szerintem azt nem lehet kibírni. 1 vérvétel, egy hormonvizsgálat simán belefér, és lehet azonnal kiderül, hogy mi a gond. Megértelek, pedig mi még nagyon az elején vagyunk. De már most tűkön ülök. Sajnos senki sem gondolja, hogy akár nem sikerülhet hónapokig, pedig ha ezt tudnánk, már biztos, hogy nem védekeznénk 1 éve. csak ezt senki nem tudja megmondani előre...
2012. dec. 22. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Hogy őszinte legyek már nem is szoktam ilyen kérdésekre válaszolni..mi az 5. évnél járunk!!Hogy bírom?? hát..sokszor már én sem tudom..belefásultam,belesavanyodtam,már nem tudok sírni sem,.elvileg kiderült mi a probléma persze mentünk orvoshoz 4 évbe tellett mire rájöttek,hogy mi a gond ,de ennek is én jártam utána.Borzalmas az egészségügy...szerintem minél előbb kezdjétek el a kivizsgálásokat ne menjenek el éveitek!Ja és ha már minden eredmény jó,akkor javaslom egy terheléses vércukor vizsgálatot csináltass és csakis egy jó endokrinológushoz vidd az eredményed!!Ne kerüljön sor erre,de ne hagyd magad lerázni.Sok sikert!!
2012. dec. 22. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Kedves 11.órási válaszoló nekem is hátrahajló a méhem,megkérdezhetem milyen pózokat ajánlottak??
2012. dec. 22. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
6-osnak: 3 párna a popsi alá együttlét után. Lehetett volna akár egész éjjel is úgy aludni, de én 5 perc után "feladtam", mondván ha ennyit vártunk, 3 párna nem fog segíteni. De, segített. Konkrétan láttuk, ahogy dobog a kicsi szíve, de nem hallottuk, annyira leárnyékolta az uh-t a hátrahajló méhem...
2012. dec. 22. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el. Nekunk 10 honap utan sikerult es itt fekszik a 2 hetes kisfiam. 7 honap meg nem sok. Egyetertek egyebkent, nyugodtan elmehettek kivizsgalasra, vesziteni nem veszitetek semmit. Ossze fog jonni ne aggodj!
2012. dec. 23. 12:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, mintha magamat olvasnám úgy 8 hónappal ezelőtt... Nem feltétlenül van probléma, én is meg voltam győződve róla, hogy valami tuti nem ok, de minden vizsgálat negatív lett. Másfél éve semmi nálunk, pedig mind a ketten teljesen egészségesek és fiatalok vagyunk. Én úgy érzem, a stressz miatt nem sikerült az utóbbi fél évben, előtte meg talán csak nem volt szerencsénk, akkoriban nem figyeltem annyira, hogy mikor legyünk együtt, sokszor pont nem kaptuk el a megfelelő napot.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, én egy idő után megszoktam. Gyereke mindig csak másnak lesz, ez van. Szerintem menjetek el orvoshoz, engem pl. nagyon megnyugtatott, mikor kiderül, hogy tökéletes a férjem spermaképe. Azóta nem sírok mióta megjön. :)

Sajnos nem mindenkinek adják könnyen, és szarul is esik, mikor másnak elsőre összejön. De mit lehet tenni, ki kell várni, míg ránk kerül a sor. És ne feledd, minden egyes nappal közelebb kerülsz a pozitív teszthez. Én sokat szoktam erre gondolni.

Próbáld meg az életed nem a baba köré tervezni. (Pl. tervezz nyaralást nyugodtan jövő nyárra, meg ilyenek) Ha sikerül addig a baba akkor lemondod, ha meg nem, akkor legalább van alternatívád. Én nagyon megértelek, és tudom hogy nagyon rossz, de biztosan sikerülni fog nektek is. Na szomorkodj, és ne keseredj el, mert az semmit nem segít. Próbálj meg valahogy úgy gondolni rá, mint nem is tudom, mint amikor autót vagy lakást néz az ember. Szeretné, ha a következő lenne az igazi, de ha nem, akkor majd keres tovább. (Hülye példa, de nem jutott most jobb az eszembe). Sajnos az ember elég hamar úgy érzi, hogy ez valamiféle verseny, vagy kitűzött cél, amit minél hamarabb el kell érni, mert ha nem akkor ő selejtes. (Én pl. így éreztem valahogy magam). Ez jóra nem vezet. Szeressétek egymást, és bármilyen nehéz, türelem. Biztos, hogy sikerülni fog!!

Ha gondolod írj nyugodtan privit. :)

2012. dec. 23. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!