Hogy lehet birni a folyamatos csalódást?
azért 7 hónap nem olyan sok,ne keseredj el! próbáld meg kicsit kevésbé görcsösen venni a dolgot, lehet pont az a baj, hogy nagyon akarod és rágörcsölsz. Szeressétek egymást a pároddal, legyetek együtt, amikor nektek jól esik, élvezzétek az együtléteket - ne azon agyalj, hogy baba legyen. szerintem orvossal is ráértek még, várjatok pár hónapot.
szoritok nektek! kitartás!
Kedves Kérdező, mintha magamat olvasnám úgy 8 hónappal ezelőtt... Nem feltétlenül van probléma, én is meg voltam győződve róla, hogy valami tuti nem ok, de minden vizsgálat negatív lett. Másfél éve semmi nálunk, pedig mind a ketten teljesen egészségesek és fiatalok vagyunk. Én úgy érzem, a stressz miatt nem sikerült az utóbbi fél évben, előtte meg talán csak nem volt szerencsénk, akkoriban nem figyeltem annyira, hogy mikor legyünk együtt, sokszor pont nem kaptuk el a megfelelő napot.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, én egy idő után megszoktam. Gyereke mindig csak másnak lesz, ez van. Szerintem menjetek el orvoshoz, engem pl. nagyon megnyugtatott, mikor kiderül, hogy tökéletes a férjem spermaképe. Azóta nem sírok mióta megjön. :)
Sajnos nem mindenkinek adják könnyen, és szarul is esik, mikor másnak elsőre összejön. De mit lehet tenni, ki kell várni, míg ránk kerül a sor. És ne feledd, minden egyes nappal közelebb kerülsz a pozitív teszthez. Én sokat szoktam erre gondolni.
Próbáld meg az életed nem a baba köré tervezni. (Pl. tervezz nyaralást nyugodtan jövő nyárra, meg ilyenek) Ha sikerül addig a baba akkor lemondod, ha meg nem, akkor legalább van alternatívád. Én nagyon megértelek, és tudom hogy nagyon rossz, de biztosan sikerülni fog nektek is. Na szomorkodj, és ne keseredj el, mert az semmit nem segít. Próbálj meg valahogy úgy gondolni rá, mint nem is tudom, mint amikor autót vagy lakást néz az ember. Szeretné, ha a következő lenne az igazi, de ha nem, akkor majd keres tovább. (Hülye példa, de nem jutott most jobb az eszembe). Sajnos az ember elég hamar úgy érzi, hogy ez valamiféle verseny, vagy kitűzött cél, amit minél hamarabb el kell érni, mert ha nem akkor ő selejtes. (Én pl. így éreztem valahogy magam). Ez jóra nem vezet. Szeressétek egymást, és bármilyen nehéz, türelem. Biztos, hogy sikerülni fog!!
Ha gondolod írj nyugodtan privit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!