Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A dpo4. napján vagyok. Az...

A dpo4. napján vagyok. Az ovut követően, a jobb petefészkemben folyamatos szurkálást érzek, nem vészes és néha a hüvelyben is érzek éles nyilallást. A mellem nem fáj, a hőm 37,1 . egyéb tünetem nincs. Amit leírtam utalhat babára?

Figyelt kérdés
Nov.20-án hu-on 18mm domináns tüszőm volt ...szerintem 22.-én repedt meg. A mellem nem fáj, és egyéb tünetem sincs. 40 éves vagyok és ez lenne az első gyermekünk.

2012. nov. 26. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:
A 4. napon még nincs baba,tehát attól nem igazán lehet!
2012. nov. 26. 08:43
 2/5 A kérdező kommentje:
baba lehet:), max még nem ágyazódott be...de gondolom erre gondoltál, hogy nem attól szurkálhat. Köszi a választ!
2012. nov. 26. 09:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem!

Hiszen a beágyazódás sem történhet meg ilyen rövid idő alatt, tehát attól nem szurkálhat!

2012. nov. 26. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen is lehet baba. Én értem mire gondolsz. Én is éreztem ilyen szurkálásokat, nyilallásokat ebben az időszakban. Ahhoz nem kell beágyazódnia még, hogy ezeket érezd. Én peteérés után néhány nappal éreztem, még bőven a 7 napon belül. Kb peteérés után 7 nappal éri el a megtermékenyített petesejt a méhet, és ott kezdődik a beágyazódás.

Én azelőtt soha nem éreztem ilyet és azóta sem, úgyhogy biztos a terhesség legelső tünete volt. Drukkolok, hogy baba legyen a tüneteid hátterében! :)

2012. nov. 26. 15:54
 5/5 A kérdező kommentje:
igen valami ilyesmire gondoltam én is.....persze az ember minden tünetet ilyenkor másképp lát, de aki ebben a cipőben van érti...én eddig még nem éreztem ilyen kis szurkákat.....természetesen tudom, hogy ovu után négy nappal korai még bármiről beszélni....de valahogy érzem, hogy ez most olyan más....köszönöm szépen a drukkolást...:)
2012. nov. 26. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!