Fel tennétek a saját terhes görbéteket?
[link] 5 ev utan( 2veteles is volt kozben) de ez a terhesseg teljesen mas mint az elozoek!:)
Ja es PCOSos vagyok..
ez aztan nem tipikus megis sikerult. majdnem 3 ev utan. szinten pco , sot Ir is.
Én már a 3. hónap után dokihoz mentem, hogy nem jön a baba és a 2, vizsgálatnál elkapott egy megfelelő tüszőt és repesztő injekciót kaptam, így az 5. hónapban sikerült is. Külföldön élünk, itt nem kell egy évet várni ha nem sikerül, 3 hónap után már foglalkoznak velünk. A korom miatt nem akartam éveket várni, mert az első lányom bizony több mint 6 év alatt sikerült spontán.
Köszönöm szépen az eddigi görbéket! azért is kértem őket mert az én görbémen a vonal alá ment a hőm az állítólagos pé után! és sokan azt monták nem akkor volt peteérésem mint ahogy be húzta a gép! szerintetek?
3. vagyok : nekem is leesett pe utan es megis sikerult.
teszted van? ha 33 napos a ciklusod hnap mar latnal vmit.
Igen láttam a görbéd! bizom is benne hogy ugy leszek mint te :)
Nem tudom hány naposak a ciklusaim mert sosem volt pontos!
szeptemberben pedig sajnos missed aburtuszom volt :( nagyon bízunk a jézuskában!
kivanom h baba legyen es ezuttal veletek is maradjon!
kerlek te is drukkolj h jovo csutortokon legyen szivhang. :-)
Köszi szépen én nagyon drukolok hogy legyen!!! :)
Én sajnos pont ugy jártam hogy hétfői napon láttam először a picink szívhangját, kedden viszont már meghalt a pici :( a fejlődésével volt gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!