Ez lehet a beágyazódás jele? (Többi lent)
Figyelt kérdés
dec.24-re nem várom. tegnap óta alhasi szurkálódás, reggelre nagyon pici rózsaszínes valami a bugyimon.
Sűrűbb pisilés, mellnagyobbodás, feszülés, bimbóérzékenység.
a puffadásról már ne is beszéljünk.reménykedhetek?
2012. dec. 21. 11:20
1/8 anonim válasza:
igen, de a rózsaszínest nem tudom...
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ :)
ilyen rózsaszines valami sose volt még mensi előtt.. :)
2012. dec. 21. 11:59
3/8 Papajácsja válasza:
én 28-ra nem várom nekem ilyen testápoló szerű folyásom volt tegnapelőtt délután tegnap óta émelygek, folyamatosan aludnék és nekem is puffadt a hasam meg sokat pisilek.... Nekem azt mondták reménykedjek szóval szerintem te is reménykedhetsz! Remélem kapsz egy 2 csíkos karácsonyi ajándékot :) Boldog Karácsonyt! :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.hát remélem baba lesz a dologba:)
Kívánom hogy neked is összejöjjön. Neked is boldog karácsonyt. Az eredményedet majd kérlek írd meg.
2012. dec. 21. 13:56
5/8 anonim válasza:
Nekem is szurkált a hasam, mellek is érzkenyek voltak, de én teljesen száraz voltam.
6/8 A kérdező kommentje:
nekem sincs különösebb folyásom csak reggel volt nagyon pici rózsaszín.
2012. dec. 21. 15:55
7/8 A kérdező kommentje:
hát picit mintha csökkent volna ez a mellérzékenységi dolog.
bajt jelenthet? egyéb menstruáció előtti tünetem nincs még a mellem sem szokott fájni. előtte egy nappal de nem vészes a derekam sem fáj.
mostmár egy kicsit kétségbeestem.. :(
2012. dec. 22. 11:54
8/8 anonim válasza:
Szia! Nekem 28.-án kellene megjönni-e. 3napig nekem is egyfolytában hasszurkám volt. Tegnap folyás, ma semmi. A mellemen semmit nem veszek észre. Szóval nekem sincs semmi tünetem mától. De sztem ne ess kétségbe. Az a természetes, ha jól vagy. Attól még lehet baba a dologból! Boldog Karácsonyt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!