6-8 napja késik, gyakori vizelés főleg éjjel, puffadtság érzés. Ennyi tünetem van. Reggel teszteltem, de nem tudom eldönteni, hogy nagyon halvány pozitív, vagy szellemcsík?
2012. dec. 19. 12:26
31/35 A kérdező kommentje:
Valószinűleg pozitív, mert 2 csíkot látok.
2012. dec. 22. 20:01
32/35 anonim válasza:
szia! ez már inkább látszik pozitívnak, a homály ellenére is, de azért még óvatosan gratulálok! 27-es voltam
33/35 A kérdező kommentje:
Most voltam nőgyógyásznál, továbbra sincs menstruáció, de baba sem. 2-3 hét múlva, ha addig nem jön meg, vissza kell mennem vizsgálatra és beindítja gyógyszeresen a ciklust.
Tényleg nem lehet hinni, vagy legalábbis nem minden esetben pozitív a pozitív időntúli teszt:(
Nagyot csalódtam:(
2013. jan. 8. 16:28
34/35 anonim válasza:
Szia! Na van baba? vagy csak hormonprobléma?
35/35 A kérdező kommentje:
Baba nincs, most Clostibegyt szedek, hogy újra beinduljon a peteérésem. Remélem megoldódik ez a probléma.
2013. febr. 9. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!