Van köztetek olyan házaspár akinek nem lehet kisbabája és kipróbáltátok ismerős donorral házilag az inszeminácíót?
Elsö vagyok.
Az inseminációtol nem lesz baja a himivarsejteknek, még akkor sem, ha maguk nyomják fel. ha eljutnak a petesejthez akkor meg is termékenyülhet. Vérfertözés sem lenne mert a férje testvére lenne.
De lelkileg ez pont úgy jönne ki mintha a kérdezö lefeküdne a tesóval. vagy is a gyerek soha nem lesz lelkileg a férjé. Ha megromlik a házasság valamikor is, férje az elsö amit a fejéhez fog vágni hogy bezzeg az öcsém megtudta csinálni. Aztán lehet úgy dönt a férje hogy elege van és otthagyja a kiscsaládot, és kér egy apaságit amiben kiderül nem is ö az apa és nem kell fizetnie semmit sem.
vagy a kedves öcsike pár év múlva csaladot akar de nem jön össze, és inkább elpereli a gyereket.
Ennek annyi lelki hátul ütöje van ha valaki tudja hogy ki a donor.
Már bocs, de mi a garancia, ha lefekszik vele elsőre baba lesz belőle? Nálunk semmilyen orvosi probléma nincs, mégsem jön másfél éve a baba.. Akkor meg csalja másfél évig a férjét a tesóval? Szerintem ez elég gáz.. Még az egyszeri alkalom is...
Szerintem felejtsd el az ismerős donort, ahogy előtte írta valaki (akit jól lepontoztak, de miért is?) ez nem vezet semmi jóra.. Arra sincs sehol garancia, hogy még ha a férjed testvére is segít, akkor is hasonlítani fog rá. Meg szerintem ez nem lehet kritérium egy babánál..
A férjed amúgy mit szól a donorhoz? Nem zavarja? Nekem személy szerint elképzelhetetlen lenne, mert úgy érezném megcsaltam a férjem. De hát ti tudjátok, ha nektek nincs ellene kifogásotok, akkor hajrá. De inkább válasszátok a névtelen donort, szerintem jobb úgy mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!