Ezekkel a tünetekkel lehetek állapotos?
4 napot késett a menstruációm, viszont meg is jött, de csak 1 napra. Ez pont 1hete történt. Azóta állandóan aludnék, fáradékony vagyok, hányinger kerülget közben meg folyton ennem kell valamit és rosszul vagyok bizonyos szagoktól amivel egyébként semmi bajom sincs. A hasam azóta is fájdogál, néha beszúr, hol erősebben hol enyhébben. A napokban enyhe nátha kapott el, de nem mertem gyógyszert szedni rá csak gyógyteával és gyümölccsel, sok-sok vitaminnal védekeztem ellene.
Nem teszteltem még, mivel fogamzásgátlót szedtem, mindig ugyanakkor vettem be és egy sem maradt ki.
Lehet butaság, de egészen idáig nem fordult meg a fejemben, hogy lehetséges, hogy állapotos vagyok! Holnap veszek tesztet..
A kérdésem az lenne, hogy más is kiválthatja ezeket a rosszulléteket(esetleg a betegség, fogamzásgátló) vagy ez egyértelműen terhességre utal?
Szinte az összes terhességre utaló jelet felsoroltad.
Ezek alapján igen lehetsz állapotos.
Bár lehet, hogy tényleg vmi más okozza a tüneteket. Ezt mi nem tudhatjuk!! Holnap, ha tesztelsz minden bizonnyal kiderül!!!! Mondjuk az elég furcsa, hogy gyógyszer mellett 1 napig volt csak meg. Mióta szeded??
Ird majd meg, hogy mi lett a teszt eredménye!!!
Örülnél a babának am???
2éve szedek gyógyszert.
Nem terveztük, de elgondolkodtunk mi lenne ha és nagyon örülnénk!:) Végül is minden adott, hogy legyen baba:)
Örömmel olvasom!!!
És drukkolok!!! Holap reggeli első vizeletből tesztelj és mindenképp irj!!! Ennél szebb karácsonyi ajándék nincsen :)
Első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!