Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel csináltam clearbluev...

Ma reggel csináltam clearblueval tesztet negatív. Ez 2órája volt most is -. A cicieim napok óta fájnak ennyire nem szokott. Mára nem várom. Szerintetek van még esély a babára?

Figyelt kérdés
Már 3 éve várjuk.Okt-ba kell mennem laporoszkópiára endimetrozissal.
2009. aug. 23. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Van még esély) lehet még korai volt a teszt. Én is csináltam a nem várt napján tesztet negatív lett,3 nap késés után ismét neg. 1 hét késés után lett csak pozitív a teszt. Ma már 8 és fél hónapos a picim. Drukkolok)
2009. aug. 23. 08:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi persze reménykedek csak már sokat csalódtam és mindig olyan megjön érzésem van pedig úgy szeretnénk a párommal, már csak ő hiányzk a boldogságunkból.Félek.hogy megjön.Gratulálok a babócádhoz remélem most már nem sokat késik a gólya.
2009. aug. 23. 09:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Persze,hogy van még remény! Túl korai volt a teszt. Csinálj két-három nappal később, viszont csak azt az eredményt vedd + nak ami 10-15 percen belül megjelenik. A későbbi eredményt már a teszt kiszáradása okozza. Nagyon drukkolok neked!
2009. aug. 23. 12:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást még nem jött meg de görcsösen elkezdett fájni a fejem.Remélem nem jön meg.A cicik még fájnak,és mindig futok a wc-re hogy meg van.A höm 36.6volt reggel 3 nappal ezelőtt 38.8 volt.
2009. aug. 23. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!