Igaz, hogy a HCG hormon nem mindig mutatható ki a terhességi teszttel? A 11-12. hetes terhességnél még pozitív a teszt
Figyelt kérdés
Ha június2-t vesszük az utolsó rendes menstruációnak.2009. aug. 23. 08:01
1/10 anonim válasza:
Bocs de most mi bajod van?11-12 hetes terhes vagy és pozitiv a teszt?Az miért gond?Bocsi de tényleg nem értem a kérdés lényegét!
2/10 A kérdező kommentje:
Csak érdeklödö vagyok.
2009. aug. 23. 09:58
3/10 A kérdező kommentje:
Úgy tudom,idösebb terhességnél ha valaki próbából csinál tesztet nem biztos hogy 2csíkos lesz a teszt.
2009. aug. 23. 10:26
4/10 anonim válasza:
Az egyik teszt amit csinàltam arra rá volt írva,hogy 20-600ig mutatja a hcgt
5/10 anonim válasza:
ezt a kérdést most én se értem.
ha júniusban jött meg utoljára akkor miért most tesztelsz?
orvosnál voltál már?
vagy nem rólad szól a kérdés és csak érdeklődsz???
a választ egyébként nem tudom, csak hallottam, hogy egy idő után már tényleg nem lesz pozitív a teszt, de addigra már a hasát látja a nő nem kell tesztelgetni
6/10 A kérdező kommentje:
Még túl korán voltam orvosnál.Azt mondta,ha megjön a mensim,akkor nem vagyok terhes.
Azóta már 2-szer volt meg nem nagyon erös, de eltartott 6napig(igaz ebben barnázás is volt).
2009. aug. 23. 16:17
7/10 A kérdező kommentje:
Utána néztem és rájöttem,hogy lehet,azért negatív a teszt mert kevesebb a HCG,mint amit ki tud mutatni.
2009. aug. 23. 16:31
8/10 anonim válasza:
Ha 12 hetes terhes vagy, akkor menj orvoshoz, mert jönnek a kötelező vizsgálatok. Amúgy meg már ki kéne mutatnia a tesztnek, olyan nincs hogy nem mutatja ki SOHA. 12 hetesen még nem csökken a hcg szintje. De ha nem vagy biztos benne, akkor menj orvoshoz, ő majd megmondja hogy terhes vagy-e, hisz a szive is ver már a babádnak,már ha van.
9/10 A kérdező kommentje:
A terhességi kalkulátor szerint ma 11hetes és 5napos a terhesség ideje.Ilyenkor még kimutatja a Lily?
2009. aug. 23. 16:47
10/10 anonim válasza:
Az utolsó menszesztől számítjuk a heteket, és hcg mennyisége mlU/ml -ben van megadva: 9-12. hét 25.700-288.000
A lilly érzékenysége: 25 mlU/ml.
Utolsó vtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!