Hőgörbés kérdés?
A nap közben mért hő semmilyen infóval nem szolgál. Függ attól, hogy mit ettél, mennyit ettél, milyen az idő, mennyit mozogtál. Teljesen felesleges méregetni, semmire nem mész vele.
Ilyenkor még semmit nem lehet arról mondani, hogy teherbe esel/estél-e vagy sem. Hiszen 10 napig akkor is magas a hő, ha nincs baba.
Majd ha menzesz napján nem esik le, és nem jön meg, akkor lehet terhességre gondolni.
Addig csak annyi látszik, hogy volt ovu.
Nem számít, hogy milyen magasra emelkedik. Függ az alaphőtől is, és attól is, hogy hol méred.
A luteális szakasz (azaz az ovutól a menzeszig tartó időszak) hossza számít.
Szia!
Igen, sokan mondják hogy nem számít hogy milyen magas a hő, hanem az számít, hogy mennyivel emelkedik az alaphőhöz képest.
Ennek ellenére nekem mikor terhes lettem 37-37,1 között mozgott a reggeli hőm. Ennyire előtte soha nem ment fel, kb. fél éven keresztük mértem, az átlaghőm, úgy mint neked, 36,4-36,5 között mozgott.
Amikor nem volt baba, 36,8-nál soha nem tudott feljebb kúszni.
Szóval nem tudom ebből le lehet-e vonni a következtetést vagy sem, csak gondoltam leírom, nekem hogy volt. :)
Amúgy a hőm, kb. mensi előtt 5 nappal idult el még feljebb a 36,8-ról és állapodott meg 37 körül.
Sok sikert, kívánom, hogy 21.-én +-at tesztelj!!!!
9+3 hkm
#4-es Örülök, hogy írtál, remélem mindkettőnknek sikerül a baba, nagyon szorítok neked. :) Majd írd meg mi lett. :)
#5-ös Köszi, hogy megosztottad a történetedet, én azért bizakodom, hogy baba lesz a dolog mögött, mert nagyon szeretnénk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!