Akinek sikerült teherbe esni, annak voltak már nem várt előtt is tünetei, vagy csak utána?
Egyik gyermekemnél sem volt előtte semmi!
Majd csak 6-7 hetes terhesen.
Nekem az tűnt fel,hogy a beágyazódás környékén mintha kést forgattak volna a hasamba,úgy szúrkált a méhem 2 napig.
Persze a menses elmaradása után vált nyílvánvalóvá,hogy akkor lehetett a beágyazódás.
Ezenkívül a tünetek megegyeztek a menses előtti szokásos tünetekkel.
rosszul esett az egyik kedvenc kajám. rántott camambert ettem, de egy picit érettem volt a sajt, én meg majdnem hánytam tőle :( akkor még nem volt nyilvánvaló a terhesség, pár nap múlva lett pozi a tesztem. visszagondolva emiatt lehetett, mert édesanyám, aki igazi finnyagép mondta, hogy márpedig ennek a sajtnak semmi baja :)
plusz nemvárt napján mellfeszülés, érzékenység, ami soha nem volt menstruációkor.
30 hetes kismama :)
A második babámmal nem éreztem semmit, csak a 6. hét után.
Az első gyerekemmel viszont az tűnt fel - persze csak utólag jutott ez az eszembe, akkor még nem foglalkoztam vele - hogy a szeméremajkaim megduzzadtak egy picit, ami a vérbőségtől lehetett. Terhességre azonban akkor még nem is gyanakodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!