Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nekem elvileg nem lehet...

Hello Kitty 22 kérdése:

Nekem elvileg nem lehet gyerekem egy vetélés miatt. Orvosi vizsgálatokra járok folyamatosan ez miatt. Most 4 év után teherbe estem váratlanul.22 éves vagyok elég fiatal. Megtartsam vagy kockáztassak hogy utána nem lehet és elvetessem?

Figyelt kérdés
2012. dec. 17. 20:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez tuti kamu kérdés. Ha orvosi vizsgálatokra jársz egyfolytában, mert meddő vagy elvileg, akkor most miért is akarod elvetetni a mégis sikerült terhességet???
2012. dec. 18. 14:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kamu, pl. el lehet verni valaki úgy hogy meddő legyen, vagy egy baleset, vagyis hogy a tesztek kimutassák hogy nem lehet terhes. A csajszinak az a baja hogy mégis terhes lett, de túl fiatal még csak 22 és nem meri megtartani!! Hülye idióták ne hallgass rájuk Hello Kitty 22 mindig vannak ilyen hülye kommentelők!
2012. dec. 18. 16:50
 13/19 anonim ***** válasza:
31%
De írta, hogy megtartja. Akkor meg mit visongtok???
2012. dec. 18. 16:51
 14/19 anonim ***** válasza:
31%

Szia.

2. válaszoló vagyok.

Örömmel olvastam a döntésed.

Én úgy gondolom jól dönöttél. Bár a mi korosztályunkat még fiatalnak tartják a gyermekvállaláshoz, azt hiszem aki igazán akar feltud nőni ehez az életre szóló feladathoz.

Az elő és legfontosabb, hogy magadban lerendezd a dolgot!

Mérlegeld a felelősséget (ami egy életre szól és a lemondásokat is!!! És ha ez után is ugy érzed Igen még igy is megéri!!! Akkor hajráá!!!

Az anyagiakról csak annyit, hogy ha arra várnánk, hog minden klappoljon, tökéletes legyen (saját hitelmentes lakás, autó és pár milla félre téve)akkor emberek millióinak soha sem lenne gyereke. Persze ezzel nem azt mondom, hogy a semmire kell babát vállalni!! Dehogy minden tökéletes legyen olyan úgy sem lesz!

Kellemes babavárást neked!!! :) És Gratulálok!!!

Üdv.: Egy 21 éves fél éve babára váró lány...

2012. dec. 18. 17:38
 15/19 anonim ***** válasza:

12-es te vagy a hülye idióta, még szöveget értelmezni se tudsz!

Nem az a kérdés, hogy hogy vetélt el, hanem az, hogy ha eddig orvoshoz járt miatta, hogy nem lehet gyereke, akkor most miért akarja elvetetni? gondolom ha valaki nem akar gyereket, akkor nem járkál orvoshoz folyamatosan.

2012. dec. 18. 18:02
 16/19 anonim ***** válasza:

Amúgy meg azért is gondolom, hogy kamu mert nagyon átlátszó, hogy kb. két válasz után közli, hogy na jó akkor megtartja. Biztos ennyin múlt.

Múltkor volt egy ugyanilyen kérdés, ott is pár válasz után közölte a kérdező, hogy na jó akkor megtartja.

Nevetséges.

2012. dec. 18. 18:03
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Akkor mért írsz ide?
2012. dec. 18. 18:09
 18/19 A kérdező kommentje:
Ha nem zavar akkor én nagyon gondolkozom azon hogy megtartsam csak kellett néhány válasz arról hogy mit gondolnak mások.
2012. dec. 18. 18:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Látszik a színvonal! Sok tizenéves írogatja a hülyeségét, és még magyarul szöveget értelmezni sem tudnak!!!! Ha ekkora meglepetés ért hogy gyerek lehet ezek után, akkor örülj neki, és imádkozz hogy egészséges legyen!
2012. dec. 18. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!