Óvszer használata mellett mennyi az esélye a teherbeesésnek?
Ha elő is fordul terhesség, az azért, mert nem megfelelően használták. Tehát lejárt volt, ollóval nyitották ki, úgy gondolták, hogy elég az aktus felénél felhúzni.
A fentebbi hozzászóló ezek szerint a fentiek egyikét követte el, vagy egyéb apró hibát követett el, annyira lelkes volt épp :-P
Én 10%-ot hallottam, de csak ismerősöktől, úgyhogy nem kell feltétlenül elhinni... De nekem igazából tökmindegy, mondogatjátok itt hogy 1%, meg "elhanyagolható", "szinte nulla..." . Én tudatosan akarok családot tervezni, és nincs kedvem ahhoz, hogy beleessek abba az x százalékba véletlenül. Szerintem ebben van felelősség, rohadtul nem mindegy, hogy egy lányt 1-10% eséllyel belekényszerítesz-e egy olyan helyzetbe, amit nem akart, történetesen, hogy abortusz, ami egy lánynak iszonyú megrázó és kellemetlen élmény, nem is beszélve arról, hogy meddővé válhat tőle! A gyerekről meg nem is beszélve, akit szimplán kinyírnak... Ha meg megszüli a nem kívánt gyereket az a szerencsétlen lány, akkor lelkileg viseli meg a dolog a családja miatt, még akkor is, ha örökbe adja... De akkor meg megint: jó ez a gyereknek? Te akarnál így felnőni...? És akkor te meg mellette maradsz?Vagy otthagyod? Biztos őt akartad feleségül venni...?
Gondoljatok amit akartok, de szerintem ha valakit normálisan szeretsz, akkor kibírod a házasságig, nem pedig kihasználod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!