Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg néznétek a görbém?

Meg néznétek a görbém?

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem hogy akkor volt a pé mikorra be huzta a ciklus.hu de most már nagyon kételkedem :(

Mit szóltok hozzá?

[link]

2012. dec. 17. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:
ha 2dikán lett volna pé-d akkor 16 kellett volna meg jönnie pé-töl 14 nap menszi!
2012. dec. 17. 10:37
 2/7 A kérdező kommentje:
igen de akiknek eddig mutattam azt mondták hogy 11. én lehetett a pé és azért kérdem hogy most akkor mikor lehetett mert én inkább akkora mondtam volnaamikorra tette a gép!
2012. dec. 17. 10:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 2.-án volt, és lassan tesztelnék :)
2012. dec. 17. 10:47
 4/7 Vasvirág ***** válasza:
Szerintem 11-én volt. De lehet, hogy nem jól látom...
2012. dec. 17. 11:12
 5/7 A kérdező kommentje:
hát igen olyan rosz hogy nem egy értelmű hogy mikor volt így azt sem tudom mikorra ne várjam...
2012. dec. 17. 11:42
 6/7 Vasvirág ***** válasza:
Az is lehet, hogy 11-én volt egy spontán peteérésed, vagyis nem egy volt. Olvastam ilyenről, hogy pl. orgazmus hatására előfordul. Viszont azt nem tudom, hogy olyankor melyik pé-től számolják a 14 napot.
2012. dec. 17. 14:26
 7/7 A kérdező kommentje:
nem tudom mert 11. én nem is voltunk együtt tehát még spontán pé sem igen lehetett! na de majd ki derül!
2012. dec. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!