Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek milyen eddig a...

Szerintetek milyen eddig a görbém?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom,hogy még van pár nap nem vártig,és hogy még bármi lehet,de azért kíváncsi lennék a véleményetekre.:)Nem akarom beleélni magam semmibe,de bízni bízom...:)

2012. dec. 8. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát, ha nem is éled bele magad, de tényleg bizakodhatsz. Az ovukor végig együtt voltatok, a hőd nagyon szépen fent van. Tüneteid vannak?

Én halkan mondom, hogy ez nagyon szép - akár terhes görbe is lehet. Drukkolok. Mikorra nem várod?

2012. dec. 8. 10:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a drukkot!:)12-re nem várom.Szabályos,28 napos ciklusaim vannak.Tüneteim?Hát,Tegnap és ma éreztem erősebb hasszurkát,meg feszített egy kicsit.Hogy most ez esetleg beágyazódás jele lett volna...(?)Nemtudom...Elvileg most lenne esedékes a beágyazódás,tegnap felment egy picit a hőm(mint látod),de hogy ez amiatt lehetett e,nem tudom.Olvastam már olyat,hogy olyankor egy picit feljebb mehet,vagy akár eshet is egy kicsit,de ez konkrétan nem utal terhességre,nincs összefüggés.Úgyhogy tényleg nem tudom.Napokon belül kiderül.:)Pajzsmirigy-alulműködésem van+PCOS is,már 4 hónapja van normális menzeszem,a tsh-m is 1,2 uIU/ml,úgyhogy most nagyon bízunk,hogy talán most...ebben a hónapban végre.:)
2012. dec. 8. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen normális görbe, amiből még semmit nem lehet mondani. Vagy megjön, vagy nem.
2012. dec. 8. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, mi lett, megjött, vagy teszteltél? Szorítok, hogy baba legyen: :)
2012. dec. 16. 13:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos megjött...:(
2012. dec. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!