Normális eddig a görbém?
Most kezdtem el vezetni és csak arra lennék kíváncsi, hogy normális, hogy mensi alatt mindig egy kicsit emelkedik a hőm? Szájban mérem.
Nekem is szokott, nem tudom normális-e.
Utóbbi hónapban meg ráadásul többször is megemelkedett még utána: 6 napig fent volt még!!! Nem értem miért is?
Hát azóta így elkezdett lefelé araszolni. Csak érdekelne, hogy jelent-e valamit, hogy eleinte így emelkedett.
első vagyok:
Na nekem most megint fent van, pedig új ciklust kezdtem elvileg...mensim helyett pedig csak pecsételő vérzés volt.
Nekem így alakult: 36,9, aztán 36,8 majd a pecsételő vérzéskor mensi időpontjában: 36,7, újra 36,7 és ma pedig újra 36,8. Az alaphőm amúgy 36,5...
Úgyhogy nálam meg így alakult. Biztos hormonzavar okozza azt, hogy ilyenkor még emelkedik a hő. Idegesít engem is.
Jelenleg ilyen a görbém:
Nekem egyébként akkor kicsit magasabb az átlaghőm, mint másnak? Mert úgy néztem, hogy általában olyan 36.5 körül szokott lenni. Nekem eddig meg kb. 36.6 az átlagom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!