Mekkora esélye van, hogy terhes leszek?
Figyelt kérdés
Párommal óvszerrel szexeltünk, majd levette, és később óvszer nélkül berakta,kb 3 lökésre. Dec 7-én jött meg,11-én ért véget. Már érett a pete? Vegyek valami esemény utáni tabit? Mit tegyek? Már van 1 kisfiam,semmiképp nem lehet most terhes,nem olyanok a körülmények.2012. dec. 16. 19:03
1/6 anonim válasza:
Elviekben peteérésed 20-a körülire tehető. Szerintem nem kell paráznod, ha valóban csak ennyi történt nagyon kicsi az esélye, szerintem szinte 0. Máskor ne menj bele ilyenbe, de én nem gondolom hogy szükséges az esemény utáni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak ennyi történt,szóval nem volt orgazmusa óvszer nélkül,csak előtte az óvszerbe és attól félek,hogy spermák maradtak rajta ami utána bekerült a hüvelybe. Szerinted ez mennyire esélyes,hogy megtermékenyit?
2012. dec. 16. 20:42
3/6 anonim válasza:
Nem valószínű, de teherbeesés minden körülmények között, bármikor megtörténhet. Ha nagyon izgulsz, csináltass egy terhességi tesztet.
4/6 anonim válasza:
Ha belegondolsz, hogy ovukor is "csak " 20 % körüli az esély, ugy hogy a párod bent megy el, akkor nem ovukor,és ugy hogy nem volt bent elmenés, a százalék igen kicsi lehet, de ha nagyon parázol vegyél tesztet a várt mensi napján vagy max előtte 1-2 vel...
5/6 A kérdező kommentje:
Rosszul irtam,6-án jött meg,kb 29 nap szokott lenni a ciklus,akkor még tutira nem lehetett 15-én peteérés? Nagyon félek,nem vagyok járatos az ovulációs dolgokban! Most jönnek az ünnepek,én meg belebetegszek a hülyeségembe :(
2012. dec. 18. 12:13
6/6 anonim válasza:
Ha szabályos a ciklusod és 6-án jött meg, akkor a következő peteérés 20-ra várható. Ilyenkor előtt s utána 2-2 napot én rá szoktam számolni. Így elvileg kicsi az esély, de nem lehetetlen. Ha késne vegyél tesztet rögtön, a legtöbb már az elmaradt mensi után 1-2 nappal ad eredményt.
S ha ennyire nem jönne most jókor a baba, csak 3 lökésre se tegye úgy be ennyi... ha meg úgy akarjátok valami védekezésben egyezzetek meg mert neked kell ezen parázni nem neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!