Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január elejére a...

Ki nem várja január elejére a menzeszt?

Figyelt kérdés

Mennyi ideje próbálkoztok?

Mikorra nem várjátok?

Hányadik baba lenne?

2012. dec. 16. 14:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én az előző havi bandában is benne voltam :DDD

***január 4-re nem várom

***1 éve próbálkozunk

***van már két babónk, 3. lenne

***Clostilbegyttel próbálkozunk, meg áldásváró teakeveréket iszom.

2012. dec. 25. 19:27
 12/19 anonim ***** válasza:

Az előző (*** - 3 csillagos) vagyok

ma kaptam meg a progeszteron eredményt, ami 60 nmol/l, ergo volt szép PÉ, de ettől még okosabbak nem lettünk. Az ovuteszt mutatta szépen az ovu napját, ezt körbe is lőttük, így a most sem sikeredett, akkor valszeg férjemnél lesz a bibi, így az ő kivizsgálásával folytatjuk. :(((

Veletek mizújs, ki mikor kezd tesztelni?

2012. dec. 28. 14:26
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi még várjuk az ovuláció utáni 7. napi vérvétel eredményét (pont 24.-ére esett, így a laborosok miatt késik). Elvileg az előző vérvételnél pont elkaptuk a hőgörbe szerinti ovulációt, megvolt az LH csúcs is, viszont elég csekélyke volt a progeszteron, most is pecsételgetek, szóval valószínűleg ezt majd a labor is alátámasztja, nem valószínű, hogy ez a hónap sikeres volt :(
2012. dec. 28. 14:30
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, megjött az eredményem: a progeszteron 40.9 nmol/l lett, ez milyen?
2012. dec. 28. 18:57
 15/19 anonim ***** válasza:

hát, az olyan ,hogy valszeg volt PÉ-d de eből még bármi lehet...

nekem az előző két babámnál 60 volt 6-7 hetes terhesen a progim erre múlt hónapban 58, most meg 60 és nem volt baba. Úgyhogy alapvetően csak azt mutatja meg, hogy volt -e PÉ

Megpróbálom elmagyarázni. Ez olyan rovar-bogár dolog.

Minden kismaminak magasabb a proja, de nem minden magas progis babás, érted.

Így én most úgy vagyok a 60-assal, hogy maradt a maró kétely és imádkozás... :(((((

2012. dec. 28. 19:15
 16/19 anonim ***** válasza:

9-ik válaszoló vagyok, én is benne voltam szinte az összes eddigi bandában :)

Nálam még semmi újság, elkezdett fájni a mellem, ami menzesz előtt 1 héttel szokott, vagyis valószinüleg az lesz, de azért nagyon reménykedek most is.

2012. dec. 29. 09:36
 17/19 anonim ***** válasza:

a 3csillagos, progisválaszoló vagyok:

nekem most nem olyan érzékeny a mellem mint múlt hónapban viszont uúgy görcsölgetek, így nem tudom...

jósteszteltem persze tudom nagyon korán (ovuteszttel), de nega. (:(((

2012. dec. 29. 10:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Én meg ma elkezdtem vérezgetni, de se görcs, és a hőm is az egekben még, nem értem én ezt.... :(
2012. dec. 29. 11:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Elég nagy itt a pangás... :DDD
2012. dec. 30. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!