Ki nem várja január elejére a menzeszt?
Mennyi ideje próbálkoztok?
Mikorra nem várjátok?
Hányadik baba lenne?
Én az előző havi bandában is benne voltam :DDD
***január 4-re nem várom
***1 éve próbálkozunk
***van már két babónk, 3. lenne
***Clostilbegyttel próbálkozunk, meg áldásváró teakeveréket iszom.
Az előző (*** - 3 csillagos) vagyok
ma kaptam meg a progeszteron eredményt, ami 60 nmol/l, ergo volt szép PÉ, de ettől még okosabbak nem lettünk. Az ovuteszt mutatta szépen az ovu napját, ezt körbe is lőttük, így a most sem sikeredett, akkor valszeg férjemnél lesz a bibi, így az ő kivizsgálásával folytatjuk. :(((
Veletek mizújs, ki mikor kezd tesztelni?
hát, az olyan ,hogy valszeg volt PÉ-d de eből még bármi lehet...
nekem az előző két babámnál 60 volt 6-7 hetes terhesen a progim erre múlt hónapban 58, most meg 60 és nem volt baba. Úgyhogy alapvetően csak azt mutatja meg, hogy volt -e PÉ
Megpróbálom elmagyarázni. Ez olyan rovar-bogár dolog.
Minden kismaminak magasabb a proja, de nem minden magas progis babás, érted.
Így én most úgy vagyok a 60-assal, hogy maradt a maró kétely és imádkozás... :(((((
9-ik válaszoló vagyok, én is benne voltam szinte az összes eddigi bandában :)
Nálam még semmi újság, elkezdett fájni a mellem, ami menzesz előtt 1 héttel szokott, vagyis valószinüleg az lesz, de azért nagyon reménykedek most is.
a 3csillagos, progisválaszoló vagyok:
nekem most nem olyan érzékeny a mellem mint múlt hónapban viszont uúgy görcsölgetek, így nem tudom...
jósteszteltem persze tudom nagyon korán (ovuteszttel), de nega. (:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!