Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Balogh Ildikó győri...

Dr. Balogh Ildikó győri nőgyógyászról mi a véleményetek és milyen árakon dolgozik?

Figyelt kérdés
Hormonlabor elemzése végett keresném fel.

#ár #hormonlabor #nőgyógyász #Dr.Balogh Ildikó
2012. dec. 16. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én hozzá jártam,szerintem nagyon normális nő,és alapos is!Én csak ajánlani tudom!

Amikor jártam hozzá,egy vizsgálat 5000-6000-ft volt.De ez már két évvel ezelőtt volt,már nem hozzá járok,mert ő nem vezet le szülést.Viszont ajánlom a teáit is,nekem a peteérést az állította vissza.

Üdv!

2012. dec. 16. 19:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is hozzá jártam. Aranyos, rendes volt amíg abba nem hagytam a gyógyszert. Mikor mondtam neki hogy babát szeretnénk csinált uh-t (nem mondta hogy mi a bajom). Menzim nem volt. Csak felírta a closty-t és a merckformint és 2-3 havonta hívott vissza kontrollra. Így ment el majdnem 1 év. Utána dokit váltottam és az új dokim világosított fel hogy pco-m van. És az új orvosom fél év alatt mindenféle vizsgálatot megcsináltatott.

ez azért eléggé rosszul esett és csalódtam benne, mert már hozzá jártam 14 éves koromtól. És már akkor is tudta a pco-t és felírta rá a fogamzásgátlót.

2012. dec. 16. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!