17 éves vagyok LÉNYEG: kedden szeretkeztünk és bugyi is volt rajtam. A barátom nem ment el csak kicsi előváladék volt az óvszerben, de a pénisze megakadt a bugyiban és kiszakadt. Abbahagytuk (ez kedden volt) elmentünk még aznap 72 órás tabletta receptért és másnap este 9kor bevettem.
Alapvetően nincs problémám a szövegértéssel (legalábbis eddig azt hittem),de min. 4x el kellett olvasnom a kérdést. :/
Drága Szívem!Én is azt gondolom,hogy ilyen tájékozottsággal neked nem a szexre,hanem az alapvető bioszra kellene az idődet fordítanod.Hidd el,mindenki így járna a legjobban...
Komolyan nem is értem az ilyen GYEREKEKET: miért hiszi, hogy a szexuális élet csupán annyiból áll,hogy lábat szét,Gézuka meg ki-be tologatja....ELKESERÍTŐ! :(
2012. dec. 16. 10:31
12/17 anonim válasza:
Most miért kell bántani? Volt annyi esze, hogy elment tablettáért! Egyébként meg én elsőre is megértettem a kérdést!
2012. dec. 16. 11:04
13/17 anonim válasza:
Azért ehhez nem kell túl nagy fantázia, kedves válaszolók.
Bugyi volt rajta, félrehúzta. Mi is szexeltünk már így, szerintem nem olyan hihetetlen dolog ez:D
Ha bevetted a tabit, jó eséllyel nem leszel terhes.
2012. dec. 16. 12:15
14/17 anonim válasza:
Nem az ilyen kérdésekkel van a probléma, hanem azokkal a válasz adókkal, akik az első válaszokat adták.. Ez az oldal pont hogy azért van, mert itt olyan kérdést tehetsz fel, évtelenül, amit egyébként nem tennél fel.. Mindig itt poféztok hogy ha már felelőtlenül sexelnek, lealább tabit vegyen be, hogy ne legyen baba. Most meg.. Komolyan mondom nyomorékok vagytok!! :/
A kérdezőnek pedig annyit, hogy biztosan nem lettél terhes, de ha biztosra akarsz menni, ha megkell jönnie, vegyél egy tesztet. A 72órás erre van kitalálva! :)
2012. dec. 16. 13:14
15/17 anonim válasza:
Kedves 14-es! Igenis baj van az ilyen kérdésekkel. Egy 17 éves, rendszeres nemi életet élő lány ne ilyen értelmetlenül és összefüggéstelenül írja le, hogy mire lenne kíváncsi! És legyen tisztában az alapvető dolgokkal. Nem hiszem, hogy a válaszolók lennének nyomorékok, hanem az aki ennyi ésszel szexel. (aztán meg majd siránkozik, hogy milyen nehezen tud megélni a gyerekével, mert olyan korán szült, hogy nincs semmilyen iskolai végzettsége).
2012. dec. 16. 20:18
16/17 anonim válasza:
Szerintem annak nincs esze, aki nem értette meg a kérdést! Teljesen világosan és érthetően van megfogalmazva! Amúgy meg teljesen igaza van a 14-esnek, azért van ez az oldal, mert itt akármilyen kérdést fel lehet tenni. És segíteni kell, nem kommentálni a kérdést!
2012. dec. 17. 10:25
17/17 anonim válasza:
Én is csak ámulok, hogy mennyien értetlenkednek :D Teljesen világos volt a kérdés. Így, hogy bevetted a tablettát nem sok esélye van már, meg mivel beléd sem ment nem valószínű. Sok mindentől függ, pl h középidőben voltál-e. A sok okos nem tudom miért magyaráz felelőtlenségről, hiszen történt egy baleset és megtettétek amit meg lehetett. Szerintem nyugodj meg, de minél hamarabb veszed be a tablettát annál biztosabb, hogy hatni fog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!