Megszakítással lehetek terhes?
Már van 2 kisfiam és a második szülés óta úgy döntöttünk nem szedek már gyógyszert hanem a "végén" megszakítjuk.
mennyire biztonságos ez?? Lett már így terhes valamelyikőtök??
Ez a "módszer" gyakorlatilag nem ér semmit, ha nem gond számodra, hogy újra terhes leszel, akkor nyuigortan csináljatok, ha semmiképpen sem akarsz újabb gyereket, akkor védekezzetek!!!
Ha akárcsak itt is utánaolvasol, láthatod, hogy mennyi nemkivánt terhesség lesz ilyenokból.
A megszakitás NEM VÉDEKEZÉS, csak illúzió, az egyetlen eredménye, hogy egyikötök sme tudja magát rendesen elengedni szex közben.
Ha nem akarsz gyógyszert szedni, akkor használjatok òvszert, szabályos használat mellett (egész a kezdetektöl használni, nemcsak a végén, minden alkalom között alaposan megmosakodni - a "letörlöm" nem ér semmit, minden menetre újat húzni, a végén levö tasakból kinyomni elöre a levegöt, csak jó minöséget venni) gyakorlatilag nem következik be terhesség.
Az ő javaslata volt mivel annyi rosszat hallani már fogamzásgátló tabikról:(
A kicsik előtt 10 évig azt szedtem. Ezt mondom én is neki de azt mondja tud vigyázni:) félre téve a tréfát persze ez az én döntésem szedek e gyógyszert. Igaz szeretnénk harmadikat de nem most és jelenleg már 5 napja késik a menzeszem, tegnap teszteltem 4-ik nap volt akkor negatív lett, lehet csak késeget mert szokott ilyet, de ha nem és terhes leszek persze megmarad a babó de ez így nem teljesen jó, mert most nem terveztük még, köszi a válaszokat:) marad a gyógyszer sztem:)!!
Nálunk is így jött össze, de nem volt gáz, mert terveztük, csak picit későbbre. De örültünk neki.Szóval lehetsz, ez marhára nem biztos módszer.
Mellesleg, ajánlom figyelmedbe az óvszert, ha a tabletta nem tetszik, szexshopban lehet kapni nagy kiszerelésben, jó minőségben és olcsón.
Jézus!!Nagyon rossz lett a kérdésem ha ennyire elnyomottnak nézek ki:D!
Szülés után végig gumit használtunk, de mivel a fiúknak ez ugyebár nem túl kényelmes így jött az ötlet, hogy legyen így (1 éve ), a párom fixen mondta, hogy oda figyel és nincs is gond vele eddig, csak mindig aggódhatok a havi menzesznél ha késik.
Köszi a hasznos válaszokat és ne aggódjatok azért képben vagyok a védekezéssel, ez meg nagyon jól tudom, hogy nem biztonságos csak a merő kíváncsiság vezérelt, hogy feltegyem ezt a kérdést. Ha most megjön utána irány a nő doki és ki iratom a gyógyszert!!Kösziköszi:)
Bocsi csak a kérdésedből nem jött le, hogy képben vagy-e a védekezést illetően :)
Annyi hülye van, akiknek gőze sincs erről. Akár van gyereke már, akár nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!