Mit tegyek, ha nagyon fáj a derekam?
Figyelt kérdés
Ciklusom 33. napján vagyok (legutóbb 28 volt), kicsit reménykedek, de tesztet még nem mertem csinálni, hétfő reggelig várok. Megvan a mellfájás, de nem görcsölök, néha kicsi szúrás, fájdalom a méhemben, viszont majd leszakad a derekam. Mit tegyek vele? Örüljek neki, mert lehet jót jelent? Vagy netalán jelölhet vetélést is? (olvastam, hogy ez gyanakodsára adhat okot, de én amúgy is rettenetes derékfájós vagyok, menszi előtt is majd meg pusztulok)2009. aug. 21. 19:46
1/2 anonim válasza:
Amiket leírsz, lehet terhesség jele, közelgő menszi jele... Amíg nem csinálsz tesztet, sajnos nem fogod megtudni, minek a jele volt.
2/2 anonim válasza:
A mellfájás és hasfájás normális menzi előtt, de lehet baba miatt is. A derékfájás is lehet menzi, baba és felfázás, vesegyulladás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!