Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől függ az embriotranszfer?...

Mitől függ az embriotranszfer? Úgy értem, hogy mi a külömbség hogy valakinek 3 vagy 5 napos embriot raknak vissza?

Figyelt kérdés
Nekem az eredeti terv az volt,hogy 5 naposat akarnak visszarakni.Tegnap volt a leszívásom és ma kellett telefonálnom 5 termékenyült meg de 3 naposan akarják visszarakni.

2012. dec. 13. 10:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hogy fejlődnek az embriók. Nekem elvitték őket a 6. napig. De sajnos nem maradtak meg. :(
2012. dec. 13. 13:59
 2/3 A kérdező kommentje:
sajnálom:( Tehát melyik a jobb?Mit értsek azon h a harmadik napon kapom vissza?
2012. dec. 13. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez szervezettől függ. Azt mondják hogy az a jó ha minél tovább el tudják vinni az embriókat. De nálam ez nem jött be. Szerintem semmi hátrány sincs abból ha a 3. Napon ültetik vissza. Nálad lehet pont ez lesz a jó
2012. dec. 13. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!