Használt már valaki Body Balance progeszteron krémet?
Én Women's Cream-ot használok! 100ml 10.000; a 12-26. ciklusnapig kell kennem, napi 2*.
Több hónapja kenem, és lassan mintha kezdene beállni a ciklusom, a középidős barnázásom pedig teljesen megszűnt:)
A terhesség megtartásában segít állítólag, ha elkezd beágyazódni a pici.
Írnál a te krémedről is? Érdekelne! Köszi!
Szia! Én is gondolkodom már nagyon a progeszteron kremrol, néhány éve fennáll már a mensi előtti barnazas, de az orvosom nem foglalkozott sem azzal, sem a nagyon erős menstruacios fajdalmaimmal. Időközben parommal osszehazasodtunk és gyerektervezes céljából befizettunk egy családtervezési kivizsgálásra, ahol kiderült, h van már a jobb petefeszkemben egy gyanus cysta, ami kontrollok alapján nem szűnt, ezért és a fájdalmak miatt felmerült az endometriozis, közben orvost is váltottam, aki észre vette az enyhén magas prolaktinomat, amire bromocriptint kezdtem el szedni, tovabba az is kiderült, hogy alacsony a progeszteronom, de ezzel egyenlőre senki nem foglalkozik. Műteni akarták, de még előtte az endo gyanú miatt dietazni kezdtem (gluten és xeo-fito ösztrogén kerülés, egyébként nem vagyok elhizva), ezek es a bromo mellett a műtét előtti mensim alig fájt, gyógyszert évek óta először nem vettem be. A műtét napján a cisztam elbizonytalanitotta az orvost, pici is volt, nem tűnt endonak, így lemondtam a műtétet, halasszuk inkább, nem vagyok műtét parti, csak ha biztosan az kell. A második mensim is jó volt, a hormonjaim is, a progim felment 40re, ami rekord volt. Azonban most a karácsony miatt nem tartottam annyira a dietat, a 21. Napos progim most 21re lement, két nap barnazas után a szokásostól eltérően nem késett két napot, hanem hamarabbb jött meg. Egyre inkább sargatest elegtelensegnek tűnik ez nekem, persze nem vagyok orvos (max. Lelkes laikus :-)) Utána megyek megint orvoshoz ciszta kontrollra és megkérdezem a dokimat a kremrol és a progi potlasrol, de félek, h ez ügyben továbbra se tudok majd előre lépni orvosi kíséret mellett - hisz eddig se mondtak semmit a progipotlas lehetőségeiről -, és akkor mindenképp kremet fogok venni.
De nem tudom, h a body balance a jobb, vagy a womens krem? Mert arilag nagy a különbség a kettő között, és se az ár, se a minőség nem mindegy. Te ajanlanad? Már néhány hete kened :-) esetleg az osszetevoit el tudod, hogy mit és milyen arányban tartalmaz, akár privatban küldeni? Nagyon nagy segítség lenne :-)
Ne haragudj a hiányos ekezetekert, de jobb hijjan telorol tudok csak írni :-)
Köszönöm!
Mindegy sztem h melyik krém, mind a kettő progit tartalmaz. A womens cream az talán ismertebb, régebbi, egy kicsit több is van benne.
A bartánőm használta a womens cream-et kb két-három hónapig, és jött a baba. Nem tudom, hogy attól vagy sem, mindenesetre 6 hónapig előtte nem lett terhes. A menzesz előtti barnázása is elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!